Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Zomerevenementen in de Apeldoornse binnenstad

In de Apeldoornse binnenstad is van alles te beleven deze zomer. Bekijk het aanbod!

De langste platenmarkt van Nederland

Maandag 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag) | Apeldoorn Binnenstad

Tweede Pinksterdag wordt de Apeldoornse binnenstad omgetoverd tot vinyl-walhalla tijdens de langste platenmarkt van Nederland! Bezoekers van de Langste Platenmarkt kunnen een lange slinger van kramen verwachten door de binnenstad. De route van de kramen start op het Leienplein, loopt via de Nieuwstraat naar het Caterplein en vanaf het Caterplein via de Hoofdstraat naar het Raadhuisplein.

Lees meer >>

 


Antiek- en curiosamarkt Apeldoorn 

Donderdag 7 en 21 juli en donderdag 4 augustus 2022 | Marktplein

Ken je de jaarlijkse Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein? Het is inmiddels een begrip in heel Nederland! Deze markt kent traditiegetrouw een divers aanbod van deelnemers, niet alleen uit Nederland maar ook uit België en Duitsland. Er is voor iedereen wat wils, van hoogwaardig antiek tot oude, leuke snuisterijen. Van 09:00 tot 16:30 uur, gratis toegang.

Adres: Marktplein Apeldoorn
 
Lees meer >>


Zondagmiddagconcerten in het Oranjepark

Elke zondag in de periode van zondag 19 juni t/m zondag 28 augustus 2022 

Op zondagen in de periode van 19 juni t/m 28 augustus 2022 geniet je van een concert bij de monumentale muziektent in het Oranjepark. In de buitenlucht zie je optredens van enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omgeving. Voor slechts één euro huur je een stoeltje. Maar je mag natuurlijk ook een eigen kleedje of stoel meenemen. De optredens starten om 14.00 uur en de tweede om 15.10 uur.  De organisatie maakt binnenkort het programma bekend. 

Adres: Oranjepark, 7311 AB Apeldoorn.

Lees meer >>

 


Apeldoornse Terrassenparade

(Koop)zondag 7 augustus 2022 | Apeldoorn Binnenstad

Hou je ook zo van mensen kijken terwijl je op het terras zit? Zorg dan dat je tijdens de eerste koopzondag in augustus in de Apeldoornse binnenstad bent! Bestel een drankje en geniet van enkele (straat)artiesten die aan je voorbij trekken. Leuk om te combineren met een shopmiddag in het centrum.

Lees meer >>


Koopzondagen in de zomer

Shoppen voor een zomer-outfit in de sale of nieuwe woonaccessoires ontdekken kan in de Apeldoornse binnenstad op koopzondagen tussen 12.00 en 17.00.

Koopzondagen in juni:

  • 5 juni
  • 26 juni

Koopzondag in juli:

  • 31 juli

Koopzondag in augustus:

  • 28 augustus

Koopzondag in september:

  • 25 september

 
Lees meer >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!