Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Xenos komt terug naar Apeldoornse binnenstad!

De bekende en onder Apeldoorners zeer geliefde winkelketen Xenos keert terug in het centrum van Apeldoorn en opent op donderdag 16 mei de deuren van een compleet vernieuwde winkel aan de Mariastraat 28.

 


Nieuwe uitstraling

Tijdens deze opening lanceert Xenos haar vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken.

 

Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

 

Vorig jaar maakte de winkel van Xenos in de Deventerstraat plaats voor een nieuw filiaal van CASA. En hoewel we ontzettend blij zijn met de prachtige store van CASA, zijn we ook héél enthousiast over het feit dat Xenos weer terug komt naar de Apeldoornse binnenstad!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!