Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Online event: WINE vs WINE van MikMak

Zaterdag 24 oktober 19.30 uur

Vijfgangendiner en wijn

Op zaterdag 24 oktober organiseert MikMak een online event voor de fijnproevers: WINE vs WINE. In een avondvullend programma geniet je van 5 gangen heerlijk eten en 2 x vijf heerlijke wijnen. MikMak werkt hiervoor samen met de buurvrouw van Bakken & Zo (toetje!) en Sascha en Igor van Henri Bloem Apeldoorn. Sascha staat en strijdt voor de oude wijnen uit de bekende klassieke landen en Igor gaat vol voor de nieuwe wijnen. Ze gaan ons van hun gelijk proberen te overtuigen door de lekkerste en best passende wijnen te kiezen bij de fijne gerechten. Wie gaat er winnen? Jurgen van MikMak gaat heerlijk 4 gangen koken en Bakken & Zo verzorgt een toptoetje zoals we van haar gewend zijn!

Zaterdag overdag wordt alles bij je thuis bezorgd en vanaf 19.30 zijn ze via een livestream op Facebook de hele avond bij je om alles uit te leggen, over de gekozen wijnen te vertellen en natuurlijk komt Frits nog tussendoor met echt héle goeie verhalen.

Meedoen? Meld je aan via ‘bezorgen’ op de website van MikMak! Aanmelden kan tot donderdagavond. 


Over MikMak

In het pand waar woonwinkel MikMak tot vorig jaar gevestigd was, zit sinds kort een gloednieuw eetcafé. Ondernemers Frits Groeneveld (eigenaar van Tapperij den Olifant en pop-up terras Serengeti) en zijn kompaan Steve Gerritsen hebben hun nieuwe zaak geopend aan de Asselsestraat 23. Nét na de opening moesten de deuren van MikMak helaas alweer sluiten in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!