Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Op deze plek opent binnenkort de allereerste Wine Escape van Nederland!

Stel je eens voor: je zit opgesloten in een kamer en de enige manier om te ontsnappen is door het proeven van verschillende soorten wijn… Als je van wijn houdt, klinkt dit je waarschijnlijk als muziek in de oren. Goed nieuws voor wijnliefhebbend Apeldoorn, want de allereerste ‘Wine Escape’ van Nederland opent op zaterdag 18 januari in hartje binnenstad!

Evviva

De nieuwe wijn escaperoom komt in Evviva, de wijnbar die inmiddels niet meer weg te denken is uit de Apeldoornse binnenstad. In deze escaperoom ben je niet alleen bezig met ontsnappen maar leer je ondertussen van alles over de wijnen en proef je verschillende soorten. Ondertussen tikt de tijd om te ontsnappen gestaag door… En kraken jij en je metgezellen de kluis? Dan winnen jullie de fles wijn die erin verstopt zit!


Wijnen, wijnen, wijnen!

De nieuwe wijn escaperoom opent op 18 januari en is te reserveren voor groepen van maximaal zes personen. Bij groepen groter dan zes personen speel je de kamer in twee keer.

Tarieven

  • 2 - 4 personen - 27,95 per persoon
  • 5 - 6 personen - 24,95 per persoon

Arrangementen

Wil je een arrangement koppelen aan je escape? Dat kan! Bij Wine Escape aan de Van Kinsbergenstraat kun je vanaf 18 januari je ontsnappoging combineren met een heerlijke biefstuk, kipsaté of oester. Meer informatie hierover vind je op de website.


Wine Escape


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!