Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

WijnSpijs Wandeling door de binnenstad

Zondag 23 augustus 2020 | diverse locaties in de binnenstad

In verband met corona is dit evenement afgelast

Proeven en wandelen

Een heerlijke en ontspannen zondagmiddag met je familie, vrienden of collega's! Ontdek een aantal van de beste restaurants van de binnenstad tijdens deze WijnSpijs Wandeling door de binnenstad van Apeldoorn. Een superleuke manier om kennis te maken met meerdere restaurants in het centrum. Je wandelt van 12.00 tot 17.00 uur langs zes toprestaurants die onze binnenstad rijk is. Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerechtje met bijpassende wijn. En natuurlijk uitleg aan tafel over de wijn-spijs combinaties!

Kortom: overdag de lekkerste wijntjes proeven, goed eten en aangenaam gezelschap: geen betere manier om je weekend af te sluiten toch? (Her)ondek Apeldoorn tijdens de WijnSpijs Wandeling! Check hieronder de deelnemende restaurants. 


Deelnemende restaurants

Heerlijk Lokaal
Proef alles van eigen bodem, waarbij producten komen uit eigen moestuin die worden omgetoverd tot een culinair kunstwerk!

Brasserie & Wijnbar Martins
Martins Brasserie en Wijnbar is dé plek voor fijne koffie en het lekkerste gebak. Waar je kan kiezen uit wel 50 wijnen, genieten van een lekkere lunch en ook 's avonds aanschuift voor een heerlijk hapje eten

Klein Berlijn
Eten van topkwaliteit met onbewerkte producten uit de natuur. Laat je verrassen!

Evviva Wijnbar
Evviva Wijnbar is als een snoepwinkel voor volwassenen. Met 58 wijnen op fles, 30 open wijnen en alle heerlijke hapjes is dit ‘the place to be’ voor winelovers!

Restaurant La Niche
La Niche is een eigentijds restaurant met klassieke invloeden. Met Theater Orpheus als overbuurman en het centrum op loopafstand is La Niche het perfecte restaurant voor een compleet avondje uit. 

De Pastazaak
Geniet van de lekkerste verse pasta's of andere bekende Italiaanse specialiteiten in het restaurant van De Pastazaak in Apeldoorn! In het centrum van de stad is een restaurant en verswinkel.


Praktische informatie

Je wandelt op zondagmiddag 23 augustus 2020 tussen 12.00 uur en 17.00 uur langs bovenstaande restaurants. Bij elk van de deelnemers krijg je een uitgebalanceerde en zorgvuldig overwogen WijnSpijs combinatie voor je kiezen. 

  • Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn.
  • Je ticket en wandelroute vind je in de gratis WijnSpijs-app.
  • De restaurants serveren ook een vegetarisch alternatief en houden rekening met eventuele dieetwensen: dit kun je gewoon aangeven bij de dieetwensen.
  • De kaarten zijn beperkt beschikbaar. Op is op, wees er dus op tijd bij!
  • Tickets kosten € 64,-.
  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos annuleren of omwisselen voor een andere WijnSpijs wandeling.
  • Meer informatie en tickets >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!