Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Wemeetz opent 23 maart ontmoetingszone in Statie

 

Op vrijdag 23 maart opent Wemeetz een ontmoetingszone in Statie op station Apeldoorn. Dit gebeurt in samenwerking met de NS en Pluryn. Wemeetz is een internationale online en offline ontmoetingsplek, gericht op zakelijk netwerken.

 

Online is er de app; offline zijn er de ontmoetinszones op plekken als stations en luchthavens. De Wemeetz ontmoetingsplek in Apeldoorn is de eerste in Nederland. De Statie in Apeldoorn is een prachtige ontmoetinsplek waar je kunt flexwerken, een vergadering kunt houden of gewoon een drankje of een maaltijd kunt nuttigen.

 

Wat is Wemeetz?

Wemmeetz staat voor zakelijk ontmoeten. Je komt bijvoorbeeld in een andere stad of land voor zaken en je hebt tijd over. Hoe handig, inspirerend en interessant is het dan niet om met een gelijkgestemde over je vak te praten en kennis uit te wisselen? Met de app kun je personen zoeken die bijvoorbeeld in hetzelfde vakgebied werken, vervolgens spreek je 'live' af op een Wemeetz ontmoetingsplek. Vrijdag 23 maart dus de opening van de allereerste ontmoetingsplek in Statie! Meer informatie over Wemmeetz vind je hier>> Wemeetz

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!