Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Voor ondernemers: Chainels

Zeker in een tijd als deze is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Bent u ondernemer in de binnenstad? Zorg er dan voor dat u actief bent en blijft op het online communicatieplatform Chainels. Op dit afgesloten platform houden we u op de hoogte van het laatste nieuws over de maatregelen omtrent het coronavirus, geven we u tips en waardevolle informatie. 

Over Chainels

Chainels is voor iedere ondernemer in de binnenstad te gebruiken op alle mobiele apparaten. Zo kunt u als ondernemer zelf kiezen wanneer u geïnformeerd wilt worden over alles in en om de binnenstad. De meerderheid van de ondernemers in de binnenstad is aangesloten en actief op dit platform net als Bedrijvenkring Apeldoorn, Apeldoorn Marketing, Toeristisch Platform Apeldoorn en de Oranjerie.


Uw account

Chainels is als app te downloaden in de App store en te gebruiken in de webbrowser. Hebt u hulp nodig bij het aanmelden, inloggen of het beheren van uw bedrijfsaccount? Stuur ons een mail via info@apeldoorn-binnenstad.nl. We helpen u graag!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!