Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Vintake wijnproeverij

Zaterdag 3 augustus - Van Reekumplein (plein achter Gigant)

Gigant als locatie

De Vintake proeverij vindt telkens plaats op een andere locatie. Op zaterdag 3 augustus is Gigant aan de beurt! Het plein achter Gigant, genaamd het Van Reekumplein, wordt zaterdagavond 3 augustus omgetoverd tot wijnplein met een heerlijke wijnen , een verrassende hap en aanvullend programma van Gigant. Trommel je vrienden en familie op en sluit aan!


Wat kun je verwachten?

De proeftafels worden gevuld met 30 prachtige wijnen in allerlei kwaliteiten en prijsklassen, van eenvoudige wijnen tot prachtige bewaarwijnen om in je kelder op te leggen. Er wordt meegedacht met het seizoen om de perfecte wijnen te kunnen drinken. Gewapend met een goed wijnglas en proefformulier ga je samen op ontdekkingstocht. Met 30 soorten wijn zitten er altijd wel een aantal mooie vondsten voor jou persoonlijk bij, dus mis het niet als je een echte wijnliefhebber bent.


Praktische informatie

Datum: zaterdagavond 3 augustus van 19:00 tot 22:00 uur
Om alle wijnen te proeven heb je circa 1,5 uur tijd nodig.

Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk. De toegang is € 25,- per persoon.  Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@vintake.nl. Geef in je mail aan met hoeveel personen je komt. Een WhatsAppje of belletje naar 0653388428 (Olaf) of 0652691364 (Freek) mag uiteraard ook.


Over Vintake

De heren van Vintake zijn echte wijnfreaks. In de Nederlandse wijnmarkt maken zij hét onderscheid tussen de prima wijnen en “de krenten uit de pap”, want hun missie is om wijn-drinkend Nederland drastisch te verbeteren. Freek en Olaf hebben hun ervaring opgedaan in de gastronomie door met gepassioneerde vakmensen in de wijn te werken. Hun hobby en passie, die brengen zij graag over. 

www.vintake.nl


 

Meer uittips

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!