Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Vijfgangen verrassingsdiner 'to go' door Klein Berlijn

Tijdens de eerste corona lockdown plaatste Klein Berlijn in samenwerking met communicatiebureau Amazing de BiefstukBar. Dit keer blijven ze dichter bij hun eigen menu!

Vijfgangen verrassingsdiner

“Geen biefstuk bakken in een zeecontainer voor de deur, maar gewoon lekker uitgebreid koken zoals we dat anders ook zouden doen. We serveren onze gasten normaal gesproken een 5 gangen verrassingsmenu. En dit bieden wij ze nu ook aan, maar dan voor thuis", vertelt eigenaar Arnoud van Walchren. 


Hoe het werkt

Geef per mail door of je vegetarisch eet, voor hoe veel personen je wilt bestellen en of je op vrijdag of zaterdag het menu wilt komen afhalen. 
Bij Klein Berlijn worden dan de lekkerste gerechten voorbereid en op de afhaaldag voor je klaargezet bij Klein Berlijn. De menuomschrijving en de instructies voor thuis worden via de social mediakanalen van Klein Berlijn bekend gemaakt. Het menu kost € 45,- per persoon voor vijf gangen voortreffelijk eten. 

Wil je het vijfgangen verrassingsmenu bestellen? Stuur dan een mail naar info@kleinberlijnapeldoorn.nl. Je vindt Klein Berlijn aan de Hoofdstraat 34.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!