Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

McDonald's in de binnenstad wordt verbouwd!

Klein maar fijn is 'ie: de vestiging van McDonald's aan de Hofstraat in hartje binnenstad. Als McFan moet je je frietjes en burgers binnenkort toch écht even ergens anders scoren, het restaurant wordt namelijk flink verbouwd!

 


Forse verbouwing

Vanaf maandag 4 maart is het fastfoodrestaurant gesloten en wordt zo'n drie weken lang gewerkt aan een volledig nieuw interieur. Op zaterdag 30 maart heropent het restaurant met een gloednieuw interieur vol frisse, lichte kleuren en trendy meubels. Ook kun je straks gebruik maken van de Table Service. Na het plaatsen van je bestelling aan de bestelzuil kun je direct plaatsnemen in het restaurant en krijg je je bestelling aan tafel geserveerd. Fijn!

 

McCafé

Bovendien vind je er na de opening een heus McCafé! Hier kun je straks bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en allerlei lekkernijen voor bij de koffie. Denk aan cheesecake, vers afgebakken koekjes, croissants en macarons. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang van de verbouwing in het restaurant. Benieuwd naar de look van de McDonald's na de verbouwing? Bekijk hieronder een impressie.

 

 

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!