Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Twenty2 valt opnieuw in de prijzen

Restaurant Twenty2 is in de prijzen gevallen. Gerwin en Paula en team Twenty2 hebben namelijk wederom een Bib Gourmand in de wacht gesleept!

 


De culinaire tempel in de van Kinsbergenstraat staat bekend om z'n 'Veluws Cuisine'. Gerwin Sanders, chef-kok, kookt het liefst met lokale producten. Zijn kookstijl is 't best te omschrijven als modern, creatief en verfijnd. Hoewel smaak natuurlijk op de eerste plaats staat, maken ze bij Twenty2 veel gebruik van bloemen, verse kruiden, kleur en verschillende vormen om gerechten te verfraaien. 

 

Bib Gourmand

En dat loont! Want voor het 8e jaar op rij heeft Twenty2 haar Bib Gourmand van Michelin weten te behouden. Een Bib Gourmand is een onderscheiding voor een goede prijs/kwaliteit verhouding; een soort eervolle vermelding van Michelin (geen ster dus). Daarbij moet je als restaurant een driegangenmenu op de kaart hebben staan die maximaal €37,- euro kost én van topkwaliteit is.

 

Bij Twenty2 geniet je dus van eten op topniveau voor een prima prijs. En geloof ons maar als we zeggen dat de gerechten er nóg beter uitzien dan dat ze op de kaart al leken...

 

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!