Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

4 x vintage en tweedehands shoppen in de binnenstad

Tweedehands shoppen? Altijd een goed idee! Het is goedkoop, origineel en hartstikke goed voor het milieu. Wanneer je investeert in tweedehands artikelen, geef je al bestaande items een nieuw leven. Er hoeven geen nieuwe grondstoffen voor aangedaan te worden en het belandt niet ergens op een berg afval.

PlanC

In de Stationsstraat vind je Plan C, een walhalla voor liefhebbers van vintage sportkleding. Eigenaresse Caroline biedt een brede collectie authentieke vintage sportartikelen die gefabriceerd is in de periode 1961 - 1986. Denk aan tennisartikelen, wintersportkleding, campingattributen en badkleding… en alles in Mint conditie! Dat betekent dat het nieuw en ongedragen is. 

Adres: Stationsstraat 30c


H!PP Tweedehands Merkkleding

H!PP is een succesvolle winkel voor tweedehands en nieuwe dames- heren en kinderkleding, tassen, schoenen, sieraden en hippe lifestyle artikelen. Alle artikelen in de winkel zijn van topkwaliteit, erg goedkoop en het aanbod in de winkel is lekker gevarieerd. En omdat het assortiment constant verandert, is het steeds weer een verrassing wat voor moois er in de winkel hangt! 

Adres: Asselsestraat 67


Appel & Ei

Op het Raadhuisplein vind je Appel & Ei, een winkel waar tweedehands (merk)kleding wordt verkocht op eersteklas wijze. Het concept is uniek: je kunt hier op ieder moment van de dag je kleding, schoenen of accessoires ter verkoop inbrengen. Appel & Ei prijst je artikelen en hangt het vervolgens zes weken in de winkel ter verkoop. Hoe leuk! 

Adres: Asselsestraat 67


Reborn Fashion

Ben je op zoek naar merkkleding van bekende topmerken als Claudia Sträter en MarcCain maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Loop dan zeker even naar binnen bij Reborn Fashion. Hier vind je net niet nieuwe en betaalbare kwaliteitskleding en accessoires. Hulp nodig? Trude en Doriet helpen je graag.

Adres: Asselsestraat 56


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!