Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Traiteurs & delicatessenwinkels

Heb jij er ook een sport van gemaakt om thuis de lekkerste borrelplankjes te maken? Scoor dan een deel van de producten bij de traiteurs en delicatessenwinkels in de Apeldoornse binnenstad!

Of het nu stokbrood is, dat ene kaasje, die specifieke chorizo of de beste pancetta voor in de pasta, de kans is groot dat je tijdens een bezoek aan deze traiteurs en delicatessenwinkels ook steeds weer iets nieuws meeneemt om te proeven. Mis je jouw favoriet in onderstaand lijstje? Laat het ons weten per mail.


Wijnkoperij Henri Bloem

Kaasjes ingeslagen voor een gezellig avondje borrelen en nog op zoek naar een mooie fles wijn? Stap dan een paar deuren verder in de Asselsestraat even binnen bij Henri Bloem: dé wijnspeciaalzaak van Apeldoorn. Eigenaren Willy de Wilde, Sascha De Wilde en Marco Hoogen Stoevenbelt voorzien je graag van een heerlijke én passende wijn voor iedere gelegenheid. Daarnaast kun je hier ook regelmatig terecht voor wijncursussen en -proeverijen.

Asselsestraat 52 | Meer informatie >>


SMUL

Borrelplanken, tapas, verse maaltijden en luxe belegde broodjes: SMUL heeft het allemaal. SMUL is een delicatessenwinkel aan de Hoofdstraat. In de winkel vind je heerlijke kazen, worsten, tapenades en delicatessen, oftewel: de perfecte ingrediënten voor een avondje borrelen. Maar ook verse maaltijden voor wie een keer geen zin heeft om te koken. Je kunt er ook terecht voor de SMULtas (€14,95) die bestaat uit een vers Italiaans brood (keuze uit 3), verschillende tapenades, luxe salami, olijven en peppadews. 

Hoofdstraat 47 | Meer informatie >>

SMUL


Het Kaaslokaal

Elke kaassoort heeft zijn eigen verhaal en smaak. De dames van het Kaaslokaal laten je als bezoeker proeven en vertellen je met veel passie over echte kaas. Van
schapenkaas tot geitenkaas en van mozzarella tot kazen die direct van de boer vandaan komen: er is voor iedere liefhebber wat wils.

Deventerstraat 4 | Meer informatie >>


De Nootzaak

De heerlijke geur van vers gebrande noten komt je tegemoet zodra je langs het pand van de Nootzaak loopt en maakt het bijna onmogelijk om niet even naar binnen te hoppen. Maar er is meer, want naast allerlei soorten noten kun je bij De Nootzaak ook terecht voor zuidvruchten, pitten, zaden, thee, sappen, honing en zelfs insecten!

Hoofdstraat 140 | Meer informatie >>


Fish 'n Food

Fish’n Food is een totaalformule in de Asselsestraat, volledig in het teken van vis(specialiteiten). Je vindt de winkel en de lunchroom onder één dag maar ze bieden hier ook catering en partyservice, levering aan instellingen, horeca en bedrijven. Naast de gebruikelijke gebakken vis en haring maken ze hier ook de lekkerste traiteur producten voor thuis!Het personeel staat dagelijks klaar om de mooiste vis, visgerechten en specialiteiten klaar te maken. Een aanrader voor visliefhebbers!

Asselsestraat 18 | Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!