Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

TK Maxx in de Oranjerie is geopend!

Geweldig nieuws voor alle fashion- en designerfanaten onder ons! Het gloednieuwe warenhuis TK Maxx opende op donderdag 11 april dan ein-de-lijk de deuren in winkelcentrum Oranjerie. Uiteraard namen wij een kijkje bij deze nieuwe winkel. 

Wat is TK Maxx?

Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, voor héle kleine prijzen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. Als fanatieke shopper kun je vanaf morgen je slag slaan in een winkel van maar liefst 1.754 vierkante meter!

De inkopers van off-price retailer TK Maxx speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Apeldoornse koopjesjagers. Maar let op: want weg is echt weg!


De opening

Met de opening in Apeldoorn opent TK Maxx haar eerste filiaal in het oosten van Nederland. Vanaf 10.00 uur op donderdag 11 april ligt de rode loper klaar voor de eerste enthousiaste schatzoekers. En met een breed aanbod aan grote merken voor kleine prijzen die tot wel 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs, zit er altijd wel iets leuks voor je bij. 

En zo ziet TK Maxx in de Oranjerie eruit.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!