Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De Apeldoornse Terrassenparade

Muziek en straattheater langs Apeldoornse terrassen!

Zondag 7 augustus 2022 | Apeldoorn Binnenstad

Op koopzondag 7 augustus, vindt de Apeldoornse Terrassen Parade plaats.
Tussen 13.00 en 17.00 uur vinden muzikale en straattheater optredens plaats bij vele horeca locaties in de binnenstad van Apeldoorn. 

Dol op terrasjes? Zorg dan dat je de eerste koopzondag in augustus in de Apeldoornse binnenstad bent! Op zondag 7 augustus vindt er namelijk weer een editie van de Apeldoornse Terrassenparade plaats. Zoek een lekker plekje op één van de horecaterrassen in de binnenstad, bestel een drankje en geniet van enkele (straat)artiesten die aan je voorbij trekken. Leuk om te combineren met een shopmiddag in het centrum of een bezoek aan het Buitenmuseum!


Programma 2022

De artiesten, zowel muzikaal als straattheater, zijn te vinden op de verschillende horecapleinen Caterplein, Leienplein en Raadhuisplein. Daarnaast worden ook diverse tussenliggende straatjes aangedaan, tot aan de Markstraat aan toe.

Muzikaal trio King Mojo Unplugged
Ook nieuwsgierig naar Swamp, Groove en Voodooblues in een mooi en kleurrijk muzikaal jasje? Anne Linde van der Veen en haar muzikale compagnons komen het naar Apeldoorn brengen!


Muzikaal trio B-Bops
De mannen van B-Bops spelen graag zonder versterking. Het is leuk om dicht op de mensen te spelen, er gebeurt altijd wel iets bijzonders: dat iemand bijvoorbeeld geraakt wordt door een lief, of dat mensen spontaan beginnen te dansen. Kleine of grote optredens, ze vinden alles leuk zolang ze maar echte muziek kunnen brengen!

Straattheater act Tom, Tom & Tom
Theatergroep RavArt speelt graag buiten. Niet op een podium, maar tussen mensen, in de publieke ruimte. Ze geloven dat theater zich niet tussen vier muren afspeelt of op een podium, maar dichtbij het publiek. Tussen de mensen op straat gebeurt het. Daar vinden ze de ingrediënten voor hun improvisaties, bij het publiek en de locatie zelf.

Straattheater act Actic Airlines
Met Actic Airlines word je op humoristische wijze van A naar B gebracht. Een piloot in kostuum, vergezeld van steward of stewardess begeleiden de vlucht. Alle mogelijk vliegtuigclichés die men kan bedenken zullen in deze act de revue passeren. Tickets zijn geldig voor de business of economy class. Aan boord zijn 6 zitplaatsen. 


Magic Herman
Waar valsspelen altijd honderd procent eerlijk gebeurt! Magic Herman is een rasartiest, wie de kunst van het close up magic zeker verstaat. Onder je eigen neus weet hij je in de maling te nemen, soms wel frustrerend, vaker verbluffend. Vol verbazing laat hij je weer achter! 

Troubadour Jack D
Deze artiest brengt op entertainende wijze vele liedjes en meezingers ten gehore. Gewapend met gitaar en mondharmonica, gaat Jack D als ware troubadour op pad door de Apeldoornse binnenstad.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!