Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Apeldoornse Terrassen Parade

(Koop)zondag 2 augustus 2020 | Apeldoorn binnenstad

Heel veel terrassen in de Apeldoornse binnenstad zijn op zondag 2 augustus het toneel voor de derde editie van de Apeldoornse Terrassenparade.
Zoek een lekker plekje op een van de deelnemende terrassen en geniet van alle (straat)artiesten die voorbij trekken.

Van terras naar terras

Genieten van een drankje op een van de fijne terrassen van onze stad terwijl de meest uiteenlopende (straat)artiesten aan je voorbij trekken? Het kan op zondag 4 augustus 2019 tijdens de tweede editie van de Apeldoornse Terrassenparade! Tussen 13.30 en 17.30 uur trekt een bont gezelschap aan artiesten dwars door de stad, van terras naar terras, om het aanwezige publiek te vermaken met verschillende soorten entertainment. 


Magie beleven

Naast diverse straatmuzikanten zijn onder andere ook theatermakers, tafelgoochelaars en acrobaten aanwezig om jou te voorzien van een voorstelling, optreden of miniconcert. Je hoeft niets meer te doen dan een plekje te bemachtigen op één van de vele deelnemende terrassen. Het mooie van de Apeldoornse Terrassenparade is dat je niet van je plek af hoeft te komen. De artiesten schuiven gewoon door en zodat je vanzelf een aantal optredens voorgeschoteld krijgt. 

Ben je nog lang niet uitgekeken na één optreden en wil je meer zien of horen van een artiest? Dan hop je toch gewoon met de artiest mee naar het optreden bij het volgende terras?


Verrassende optredens

Bezoek dus de (koop)zondag op 2 augustus in centrum en beland heerlijk op een terrasje. Geniet van een drankje en laat je verrassen door magische voorstellingen, bijzondere ontmoetingen, swingende optredens of miniconcerten die voor of op jouw terras plaatsvinden. 


Deelnemende terrassen

Welke terrassen er aan de Apeldoornse Terrassenparade in 2020 meedoen is nog niet bekend. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!