Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Summerfair Asselsestraat 

Zaterdag 29 juni 2019 - Asselsestraat, Apeldoorn Binnenstad 

Op zaterdag 29 juni is het weer zo ver: de Summerfair op de Asselsestraat! De hele dag is er muziek, laten winkeliers zien wie ze zijn en wat ze doen,  en zijn er kramen met leuke aanbiedingen. Maar ook creatievelingen zijn aanwezig om hun creaties te koop aan te bieden. Uiteraard is er ruimte voor een hapje en een drankje.


Programma 

Tijdens de Summerfair laten de ondernemers van de Asselsestraat even extra zien wie ze zijn en wat ze doen, met hun bijzondere producten en diensten. Voor de kinderen wordt de straat speciaal ingericht met diverse activiteiten. Er komt een draaimolen, springkussen, ballonnen clown en kinderen kunnen zich laten schminken. Alle kinderactiviteiten zijn gratis deze dag. 

Voor de volwassen bezoekers is er een heerlijk terras met drankjes verzorgd door Henri Bloem en Frits van café Den Olifant met live muziek van de BlueZzfighter en Londonhaze. Steltlopers zullen de straat een kleurrijk geheel geen en theater Blauwe Maanddag toon het publiek de show 'vergroening in de straat'/  

De Summerfair is gratis toegankelijk van 10:00 tot 17:00 uur! 


 

Meer uittips

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!