Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuwkomer! Stefano's aan het Marktplein

In het pand van IJssalon Talamini (dat nu wegens het najaar gesloten is) zit een gloednieuw pop-up café genaamd Stefano's! 

Pop-up concept

De jonge ondernemer Stefano Bouwhuis zwaait hier de scepter. Over wat het concept precies inhoudt, vertelt hij trots: "Stefano’s is een hippe young urban pop-up zaak waar je lekkere koffie, broodjes en sweet bites kan halen. Ik wissel mijn sweet bites af. Gisteren had ik cheesecake, maar die is inmiddels al helemaal op."

Als broer van de eigenaar van IJssalon Talamini was hij al langer op zoek naar een plek om een eigen onderneming te starten. "Ik ben zelf een 'Talamini' en wilde altijd al iets voor mezelf beginnen. Mijn broertje en zusje zijn eigenaar van Talamini Apeldoorn, maar die is in de winter dicht. Dit is dus een mooie test om een paar maanden een pop- up store te beginnen met koffie, broodjes en cakes to go onder mijn naam 'Stefano's', vertelt hij.


Koffie, zoetigheid en broodjes

De gloednieuwe pop-up koffiezaak Stefano's opende zijn deuren op dinsdag 3 november aan het Marktplein. Je kunt er terecht voor steengoede Italiaanse koffie, panini's (pastrami, veggie en caprese) én sweet bites. Denk hierbij aan cheesecake, (vegan) lemon merengue en nog veel meer. Het aanbod wisselt wekelijks, dus hop vooral even binnen. 

Door de gedwongen sluiting van de horeca is het nu vooral een 'to go' concept. Stefano: "Het is nu wel wat leeg zonder tafels, maar hopelijk mag dat snel weer!" Stefano's blijft in ieder geval tot en met februari open aan het Marktplein. Stefan: "En daarna hopelijk ergens anders op een vaste locatie." Je vindt Stefano's aan het Marktplein 22B en de zaak is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!