Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Stadstuinen met horeca

Prik een vorkje omringd door groen!

Op sommige plekken in de binnenstad zitten achter de gevels van de prachtige Jugendstil-panden groene oases verstopt: verborgen stadstuinen waar je bij goed weer heerlijk kunt borrelen, lunchen of dineren.


Martins Brasserie

Een plek voor de beste koffie en het lekkerste gebak. Waar je kan kiezen uit wel 50 wijnen, kan genieten van een fijne lunch en ook 's avonds aan kan schuiven voor een heerlijk hapje eten.. Dat is Brasserie Martins! Maar wist je dat er naast het terras aan de voorzijde ook een hele fijne binnentuin is?

Paslaan 5


Proef-Locaal Het Achterom

In de Mariastraat vind je proeflocaal Het Achterom: een gemeentelijk monument dat zich schuilhoudt aan het einde van een smalle steeg. Het Achterom beschikt over een huiselijke binnenkamer inclusief een prachtige binnentuin. Maar let op: Het Achterom is alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Mariastraat 2c


Het Apeldoorns Koffiehuys

Midden in het overdekte winkelcentrum De Korenpassage vind je het gezellige Apeldoorns Koffiehuys. Je kunt hier kiezen uit verschillende High Tea arrangementen vanaf 2 personen. En bij mooi weer kun je jouw maal al genietend van de zon nuttigen!

Korenpassage 37


Artcafé Sam Sam

In Artcafé Sam Sam in de Van Kinsbergenstraat, in de volksmond ook wel bekend als ’t Proefstraatje, kun je terecht voor muziek en kunst. Wat veel mensen niet weten, is dat er aan de achterzijde een knus en vreedzaam tuintje verstopt zit. In de zomer vinden hier vaak optredens plaats. De soep van eigenaresse Anja op zondag is echt een aanrader! Van

Kinsbergenstraat 17


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!