Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Spelen in de binnenstad!

 

Een ontbijtje op de markt

Wat is er leuker dan samen ontbijten? Schuif zaterdag 15 september aan aan een van de lange tafels voor een ontbijtje op de markt. Er staan obers voor je klaar die je ontbijtje bij je komen brengen. En wat je eet, mag je zelf bepalen! Zin in aardbeien met haring? Kan geregeld worden! Een stukje jonge kaas met een loempia? Geen probleem, niks is te gek! Eetsmakelijk! 

 

Zaterdag 15 september 
08.30 uur – 12.30 uur
Locatie: Marktplein, bij het Oude Raadhuis


Schaakmat! Spelen in de stad

Zin in een potje schaken? Of wat dacht je van een spelletje vier-op-een-rij, boter-kaas-en-eieren of Jenga? Het kan woensdag 19 september in de binnenstad. Dan trekt er namelijk een heuse spelletjeskaravaan door de Hoofdstraat van Apeldoorn. Niet met normale spellen, maar alles in het groot. De Jenga-toren is zelfs twee meter hoog! De karavaan start om 13.00 uur bij het Cafeetje van Marja en trekt door de Hoofdstraat. Tot 17.00 uur kan je spelletjes spelen. Wie ga jij inmaken?

 

Woensdag 19 september 
13.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Hoofdstraat, start bij Cafeetje van Marja, einde bij voormalig V&D pand


Het deftige theetuintje

Trek je mooiste kleren aan en kom samen met opa en oma een kopje thee drinken in de stad. Niet zomaar een kopje thee, maar een deftig kopje thee, aan een prachtig gedekte tafel met deftig servies, mooie vazen met bloemen en kroonluchters. En natuurlijk hoort er bij een kopje thee ook een koekje. De bediening wordt gedaan door twee deftige acteurs, althans…zijn ze wel zo netjes?

 

Woensdag 3 oktober
13.00 uur – 17.00 uur
Locatie: hoek Paslaan/Kapelstraat

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!