Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Slecht weer tip: CODA voor kids!

Slecht weer? In CODA in Apeldoorn beleef je bijzondere verhalen en kun je de wereld ontdekken. Kinderen beleven er de mooiste avonturen, kunnen heerlijk wegdromen, een spannend spel op de allernieuwste Xbox One spelen of gewoon een mooi boek lezen. Ook ouders hoeven ook niet stil te zitten in CODA. Bekijk een overzicht van onze actuele tentoonstellingen en bekijk welke activiteiten er elke week plaatsvinden in CODA.

Beleef de CODA Junior workshops

In het FabLab van CODA Junior doe je mee met de te gekke workshops. Leer programmeren, ontwerp speelgoed, leer lasersnijden of duik in de wereld van het 3D-printen. Zo leer je ook andere enthousiastelingen kennen en kun je jouw projecten delen. Elke woensdag ben je tussen 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom in CODA FabLab tijdens de Snuffelmiddag.


Kindermuseum Apeldoorn

Rondom actuele tentoonstellingen in CODA Museum worden superleuke kindertentoonstellingen georganiseerd in CODA Junior en het kinderatelier. Naast kijken naar al het moois mogen kinderen zelf meedenken en werken aan de tentoonstellingen. Ze doen inspiratie op in CODA Museum en kunnen vervolgens zelf aan de slag! Bekijk de actuele kindertentoonstellingen.


CODA Gamezone

In de Gamezone in CODA Junior kun je spelen op de nieuwe generatie spelcomputers; Playstation 4, Wii U en 4 high end pc's. Heel bijzonder is dat er ook twee Xbox One's staan. Maak kennis met het nieuwe gamen en geniet van het beste en nieuwste op gamegebied. Lees meer over de Gamezone.


Meer informatie

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299 (Museumingang: hoek Vosselmanstraat/Roggestraat)
7311 CL Apeldoorn
Telefoon: (055) 5268400
Website:
www.coda-apeldoorn.nl
E-mail: mail@coda-apeldoorn.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!