Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Sizzles at the Park is geopend

Foto: Wiranda Lund

Na ruim 14 jaar gevestigd te zijn geweest in de Koninginnelaan, heeft fine dining restaurant Sizzles at the Park haar deuren geopend van de nieuwe locatie. Het prachtig gerenoveerde monumentale pand waar ze in gehuisvest zijn, deed vanaf 1879 dienst als Handboogschutterij van Koning Willen III. Later deed de locatie dienst als Sociëteits gebouw. En nu kun je er dus terecht voor de unieke beleving van Sizzles at the Park!


Sip, drink & dine

Eigenaren Esther en Leon Habers doen samen met hun brigade enorm hun best om hun gasten de watten te leggen. In het vernieuwde restaurant, waar maandenlang aan gebouwd is, kun je terecht voor een kop koffie, cocktails, lunch en uiteraard diner. Het restaurant is van maandag t/m zaterdag dagelijks geopend van 09.00 (!) tot wanneer het gezellig is. Kies voor één van de verfijnde gerechten op de kaart of ga voor een twee-, drie- of viergangenmenu.

Daarnaast kun je kiezen voor een ‘spannende experience’ in de Nikkei ruimte, waar je mee wordt genomen op een Japanse/Peruaanse beleving: de Nikkei cuisine. Hier krijg je een tiengangen sharing-menu voorgeschoteld. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kun je reserveren voor twee momenten: van 17.00 uur tot 19.00 uur of van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Foto: Wiranda Lund


Openingstijden

  • maandag t/m zaterdag van 09.00 tot het gezellig is
  • zondag 11.00 – 20.00

Sizzles at the Park

Kerklaan 17, Apeldoorn

055 578 9222

info@sizzlesatthepark.nl

Meer info en reserveren >>

 

Foto: Wiranda Lund


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!