Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Seated Specials bij GIGANT

Heb jij liveconcerten ook zo gemist? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf september gaat de popzaal van GIGANT weer open! Iedere week brengt GIGANT je bijzondere concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 42 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Praktische info

 • Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.
 • Ticketprijzen varieren per concert. Open de link onder een item hieronder als je wilt checken hoe duur de desbetreffende tickets zijn. 
 • Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
 • Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.

Programma

September

Tim Knol

Sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 gaat het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit en heel Nederland wist: deze jongen heeft talent. De carrière van Tim Knol is pas een jaar of tien bezig, maar de muzikant met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Hij ging van verlegen singer-songwriter, via garagerocker met dito levensstijl, terug naar de aloude Americana, zijn eerste liefde. Dit Hoornse wonderkind is live een fenomeen en wij kijken er naar uit om hem in de intieme setting van Seated Specials te ontvangen!

Vrijdag 4 september | Tijd: 20.00 en 22.00 uur

Meer informatie >>


Rubben Annink

Ruben Annink ken je misschien wel van het afgelopen seizoen van het TV programma ‘Beste Zangers’. Hij maakt eerlijke en warme Nederlandstalige popmuziek en de singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, Blof en Guus Meeuwis. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound en stem ontwikkeld, wat hij laat horen op zijn laatste EP Helder Zien.

Vrijdag 11 september | Tijd: 20.00 en 22.00 uur

Meer informatie >>


Tangarine

Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het. Tot drie jaar terug. Het leven dreef tweelingbroers Sander en Arnout Brinks uit elkaar: één van de twee hield zijn eerste kind in zijn armen hield, terwijl het huwelijk van de ander stukliep. Nog steeds delen ze dezelfde tourbus en staan ze zij aan zij op het podium, maar voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling lopen hun levens niet langer gelijk op. Deze wrange broederschap klinkt door op het door hen zelf geproduceerde album Because of You. De plaat werd, net als de vorige, opgenomen in Tucson, Arizona. En daar in het woestijngebied ondergingen ze een muzikale metamorfose: Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden.

Vrijdag 18 september | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band amper 2 jaar bestaat, wonnen ze de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019 en speelden op Noorderslag en in zalen als de Melkweg en Paradiso. In september vorig jaar bracht de band hun eerste hitsingle ‘Soms Is Het Te Laat’ uit en begin dit jaar volgde ‘Radiostilte’. Afgelopen najaar tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en deden ze GIGANT aan tijdens Afterslag en als voorprogramma van Roxeanne Hazes.

Zaterdag 26 september | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


Oktober

Opera Alaska

Een toevallige ontmoeting in 2017 in één van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer/songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Dorleijn en Scholten delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter en frontman van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In Opera Alaska bundelen ze hun krachten, wat resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs.

Vrijdag 2 oktober | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


DO

Begin jaren ’00 wist de wereld in één klap wie DO was, door haar cover van Heaven van Bryan Adams. Al snel zong ze steeds meer in het Nederlands en anno 2020 zingt ze het liefst in haar moerstaal. Op 9 oktober brengt ze een volledige akoestische show naar Apeldoorn, gevuld met persoonlijke favorieten van haar laatste albums, maar ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij Gelooft In Mij (#1’s De Beste Zangers van Nederland). Laat je tijdens deze bijzondere en intieme avond ontroeren door Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011) en zing mee met Laat Me.

Vrijdag 9 oktober | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


REMY. 

Muzikaal wereldwonder Remy van Kesteren begon op zijn 10e op het Conservatorium van Utrecht, studeerde door op het Conservatoire National Supérieur de Musique in Parijs en behaalde zijn master op het Conservatorium van Amsterdam. In 2019, op 30-jarige leeftijd, verscheen het verrassende album Shadows, met geheel eigen werk. Tijdens het componeren vond REMY zichzelf opnieuw uit en begon met zingen en het bespelen van piano en gitaar. Met Shadows (geproduceerd door de Engelse singer-songwriter en producer Fink) geeft Remy je een kijkje in zijn eigen, indrukwekkende universum, welke het klassieke genre overstijgt. Verwacht ambient, minimal, jazz, pop, elektronisch en wereldmuziek en laat je overweldigen!

Vrijdag 18 oktober | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


Lucky Fonz III

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’. Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Zo bracht hij als singer-songwriter zeven albums uit, maakte hij op TV furore bij programma’s als DWDD en Pauw en schreef hij diverse columns, gedichten en korte verhalen.

Vrijdag 23 oktober | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


Roosbeef

Al sinds haar eerste worp in 2008 (Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten) slaagt Roos Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar eigen belevingswereld. Nu is Roosbeef terug met het vierde studioalbum Lucky. Roos leefde twee jaar tussen de bluegrass in Kentucky. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden. Lucky grijpt uit het echte, naakte leven, en is daardoor, net als Roos, Amerika en onszelf, niet zomaar samen te vatten.

Vrijdag 30 oktober | Tijd: 20.00 uur

Meer informatie >>


Coronamaatregelen bij GIGANT

GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen zij de volgende maatregelen:

 • Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
 • Het personeel van GIGANT verzoekt je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten.
 • Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
 • Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
 • Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
 • Je kunt je bestelling plaatsen via de QR-code op je tafel.
 • Toiletbezoek gebeurt één voor één.
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • PIN only.
 • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
 • GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!