Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Online schoenen shoppen in de binnenstad

Door de maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus zijn veel winkeliers noodgedwongen gesloten. Om toch te proberen het hoofd te bieden aan het virus en zo min mogelijk verlies te lijden, hebben diverse ondernemers een bezorgservice of een webshop. Op zoek naar een nieuw paar schoenen of sloffen? Sla dan vooral deze winkels met online shopmogelijkheden en/of bezorgservice zéker niet over!

Oxener City Shoebox

Oxener is al sinds 1905 een begrip in Apeldoorn en omstreken. De winkel in de binnenstad is een waar walhalla aan dames-, heren-, en kinderschoenen. Neus eens tussen het aanbod in de webshop en verwen jezelf met een nieuw paar stappers. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd per fietskoerier op de postcodes 7311 t/m 7339. Retouren zijn geen probleem en worden bij je thuis opgehaald. 


Van Essen Schoenen

Ook deze schoenenzaak hoef je tijdens de lockdown niet te missen. Zit je om een paar schoenen of warme pantoffels verlegen? Stuur dan een mail naar vanessen.schoenen@planet.nl of bel tussen 10.00 en 12.00 uur naar 055 521 5612. Laat weten waar je naar op zoek bent, dan brengt het personeel van Van Essen Schoenen het met liefde bij je thuis. Op de Facebookpagina vind je een alvast een tipje van de sluier inclusief prijsindicatie!


Rethmeier- Bally

Bij Rethmeier-Bally kun je terecht voor dames- en herenschoenen van exclusieve merken als Floris van Bommel, Sendra, Magnanni en Santoni. Binnen een straal van 20 kilometer van de winkel aan de Hoofdstraat worden schoenen thuis bezorgd. Wil je gebruik maken van de bezorgservice? Bel dan naar 06 2543 4642. 


The Athlete's Foot Apeldoorn

Sneakers, sneakers en nog een sneakers... The Athlete's Foot biedt een ruim assortiment sneakers van verschillende merken als Nike en Adidas. Nu we massaal aan het wandelen geslagen zijn, kan een stel sneakers dan ook niet ontbreken in de kast. Op de gehele collectie van The Athlete's Foot krijg je nu 20% korting. Ook bezorgen ze het met liefde aan je deur: voor 16.00 uur besteld is voor 19.00 uur geleverd. Bel naar 055 576 6082, stuur een Whatsapp bericht naar 06 1334 3906 of stuur een DM via Instagram.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!