Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Roots in the Woods

Vrijdag 18 t/m zo 20 oktober 2019 - Beekpark

Dompel jezelf onder in de sfeer van de herfst! Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en heerlijk eten. Voor alweer de tiende (!) editie van Roots in the Woods is het sfeervolle stadspark het Beekpark opnieuw de hoofdlocatie. En de toegang? Die blijft hartstikke gratis.  

Herfstfeest voor jong en oud

De herfst doet langzamerhand zijn intrede, ook in de stad. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een knus en warm familiefestival? Van 18 t/m 20 oktober kun je op het Roots in the Woods festival met je hele gezin genieten van theater, muziek, cabaret en culinaire Veluwse lekkernijen voor het ultieme herfstgevoel. 


Het ultieme herfstgevoel

Het schitterend uitgelichte festivalterrein komt langzaam tevoorschijn terwijl het donker wordt. Verwacht energieke muziek vanaf het hoofdpodium en verrassende theateroptredens gecombineerd met heerlijke (BBQ) gerechten. Van Afro-Electro-Samba tot rauwe gitaarsounds en van sexy boogie blues tot alternatieve country… Wat betreft muziek zit je bij Roots altijd gebakken. 

Hoewel het festivalterrein gratis toegankelijk is, betaal je voor sommige activiteiten een kleine bijdrage. Meer info over het programma volgt snel! 

 


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!