Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Roots in the Woods

Vrijdag 18 t/m zo 20 oktober 2019 - Beekpark

Dompel jezelf onder in de sfeer van de herfst! Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en heerlijk eten. Voor alweer de tiende (!) editie van Roots in the Woods is het sfeervolle stadspark het Beekpark opnieuw de hoofdlocatie. En de toegang? Die blijft hartstikke gratis.  

Herfstfeest voor jong en oud

De herfst doet langzamerhand zijn intrede, ook in de stad. En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een knus en warm familiefestival? Van 18 t/m 20 oktober kun je op het Roots in the Woods festival met je hele gezin genieten van theater, muziek, cabaret en culinaire Veluwse lekkernijen voor het ultieme herfstgevoel. 


Het ultieme herfstgevoel

Het schitterend uitgelichte festivalterrein komt langzaam tevoorschijn terwijl het donker wordt. Verwacht energieke muziek vanaf het hoofdpodium en verrassende theateroptredens gecombineerd met heerlijke (BBQ) gerechten. Van Afro-Electro-Samba tot rauwe gitaarsounds en van sexy boogie blues tot alternatieve country… Wat betreft muziek zit je bij Roots altijd gebakken. 

Je krijgt wat je gewend bent, maar dan net een beetje meer! De mainstage is niet alleen groter qua formaat, maar ook gevuld met grotere namen. Tussen de discoballen kun je dansen in de Silent Disco en de kids kunnen op ontdekking tijdens de Veluwse Avonturenroute. Hoewel het festivalterrein gratis toegankelijk is, betaal je voor sommige activiteiten een kleine bijdrage.Gigant Stage

De Gigant Stage is ook dit jaar weer de plek waar je kunt genieten van de beste muziek. De hoofdact van de vrijdagavond is niemand minder dan Son Mieux. Deze Haagse nachtvlinder en romanticus schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. De Dawn Brothers zijn weer terug op Nederlandse bodem na hun USA-tour en hebben nieuw album gelanceerd. Deze pretentieloze Rotterdamse bootsrockers sluiten de zaterdagavond swingend af. De Stokers maken er een feestje van met hun melancholische circuspunk en de Amerikaanse soulband Dustbowl Revival zorgt voor een groot dansfeest met bluegrass, soul, blues een rootsmuziek. 


Ultiem herfstgevoel

Verstopt tussen de bomen van Roots in the Woods is dit jaar ook een Silent Disco te vinden. Op zaterdag en zondag is het daar vanaf 16:00 feest! Zet je draadloze koptelefoon op en dans op hits van toen en nu, disco, house en funk of zing luidkeels mee met Andre Hazes.

Te doen voor kids

Op zaterdag en zondag is er ook meer dan genoeg vertier voor de kleine bezoekers. Kids kunnen een paspoort kopen voor de Veluwse Avonturenroute. In dit paspoort kunnen ze verschillende activiteiten afstempelen. Het paspoort heeft twee leuke extraatjes! Zo kun je op vertoon van het paspoort een gratis glaasje limonade krijgen en er zit een voucher in voor een gratis speurtas van de Apenheul.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!