Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Programma Raadhuisplein

Royal Light Festival | 15 t/m 19 maart

Programma

Met het lichtkunstwerk ‘Shadow me’ dat hier neerstrijkt, is het Raadhuisplein het begin- of eindpunt van de Royal Light lichtkunstroute. Elke avond van het Royal Light Festival is het plein daarnaast een heerlijke plek om even aan te schuiven op één van de vele terrassen voordat je nog een paar extra hotspots aandoet in de binnenstad. Muzikale klanken worden elke avond ingevuld door een andere DJ; local heroes!
 
Woensdag 15 maart 2023 19:00 22:00
Dinant van Tongeren
Al vele malen trakteerde hij het Raadhuisplein op zijn muzikale vibes. Muziekstijlen die hij noemt zijn Hed Kandi, lekker chill en lounge achtig! Wat het publiek kan doen, wanneer ze eenmaal zijn aangekomen op het Raadhuisplein? Nou, gewoon relaxed neerstrijken op het terras, een paar drankjes op tafel en lekker genieten van de muziek én elkaar! Dat is wat deze avond prima zal passen. 

Donderdag 16 maart 2023 19:00 22:00
DJ Jazzper
Het meest bijzondere van deze dj is wel het feit dat Jazzper aka Jasper op deze dag 50 jaar is geworden! Als je ‘m ziet geloof je dat heus niet, zo jong van geest en lichaam is hij wel! Speciaal voor de Jazzper zetten we een taartpuntje op de dj booth, dat is zeker! Jazzy sounds en een funky gezellige én jarige DJ Jazzper. Deze avond komt wel goed!
 

Vrijdag 17 maart 2023 19:00 22:00
SIDJACK
Zijn muziek omschrijft hij als ‘een bak energie, soms een beetje duister en vooral dansbaar’. Hij zal het publiek meenemen in een muzikale set van fijn geluid! Een mix van eigen creaties en bekendere deuntjes, Sieb aka Sidjack maakt er deze avond wat moois van!
 

Zaterdag 18 maart 2023 19:00 22:00
Meggy V
Waan je op Ibiza… Ushuaïa, Playa d’en Bossa, Nikki Beach of wat dacht je van Mykonos, Curacao, the Philippines of welke zonnige danslocatie dan ook… beeld je je dat eens in… lekker dansen op het strand…DJ MEGGY V. brengt je in die sferen! Deze female Dj-babe zorgt voor de heerlijkste dance-sounds en is sfeermaker op elk dancefeest. MEGGY V. zorgt ervoor dat niemand stilstaat als zij op het podium schittert. Haar repetoire bestaat uit diverse dance-stylen, Beach- Club- Deep- Disco- Tropical- Trance en natuurlijk de recenste dancehits zitten erin. Moeiteloos mixt ze de diverse hits in elkaar over op Pioneer Equipment.


Zondag 19 maart 2023 19:00 22:00
Daniel Robson
Deze local hero is een alleseter qua muziekstijlen! Hij mixt het allemaal aan elkaar, met een voorliefde voor dansbare platen die lekker in het gehoor liggen. De afgelopen jaren organiseert hij evenementen met zijn Technic Fabrique label waarbij hij samen met vrienden de sounds uitdraagt waar zij voor staan en deze avond is hij live aan het werk onder het afdak van het raadhuis.
 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!