Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Programma horeca

Royal Light Festival | 15 t/m 19 maart

Tijdens het Royal Light Festival pakken diverse horecaondernemingen goed uit! Zo kun je bij Het Achterom terecht voor heerlijk huisgebrouwen bier, geniet je bij Sizzles at the Park van diverse versnaperingen, drink je de lekkerste koffie bij Kaldi en scoor je bij Bakkertje Bol een warme snack.  


Lekkernijen bij Sizzles at the Park

Restaurant Sizzles at the Park aan de Kerklaan voorziet je met liefde van versnaperingen tijdens Royal Light. Vanaf 19.00 kun je bij de foodtruck voor het pand terecht voor lekkers!
Kerklaan 17 | Open in Google Maps >>


Proef-Locaal Het Achterom

Het sfeervolle Proef-Locaal Het Achterom in de Apeldoornse binnenstad is een plek met volop koninklijke geschiedenis. Tijdens het Royal Light Festival ontdek je die geschiedenis onder het credo ‘Kijk Achterom!’. Van 15 t/m 19 maart is de steeg verlicht en nemen de gastvrouw en -heer je met liefde mee in het verleden van deze plek onder het genot van hapjes en zelfgebrouwen bier. Tijdens het Royal Light Festival kun je bij Het Achterom ook terecht voor heerlijk huisgebrouwen stadsbier (Amber en Blond), maar ook een tal van andere lekkere biertjes en wijntjes. Daarnaast staan we paraat met lekkere oranjebitter en overheerlijke oranje petit fours. Wist je dat de koeriers van Koning Willem de Derde hun biertjes vroeger dronken op deze plek? Kom het beleven tijdens het Royal Light Festival!
Mariastraat 2h | Open in Google Maps >>


Paleis Het Loo

Paleis Het Loo biedt op het Stallenplein soep, koffie en lekkers to go aan! Je loopt er langs als je je auto (gratis!) parkeert op de parkeerplaats van Paleis Het Loo of je fiets hier in de stalling zet. Lekker om wat mee te nemen op de route!
Koninklijk Park 16 | Open in Google Maps >>


Bon Vivant 

Een stukje Frankrijk in Apeldoorn! Aan de statige Loolaan vind je niet alleen het grootse lichtkunstwerk ‘Welkom’; je kunt er bij restaurant De Bon Vivant ook terecht voor versnaperingen en gezelligheid. Tijdens het Royal Light Festival pakken ze uit met extra sfeervolle aankleding, een met lichtjes versierde rozenboog en talloze glazen potjes met kaarsjes erin. Buiten schenken ze met liefde een kop koffie, chocolademelk of glas glühwein voor je in, of treed binnen voor een heerlijk diner!
Loolaan 42 | Open in Google Maps >>
 


Bagels & Beans

Bagels & Beans blijft tijdens het Royal Light Festival langer open (tot 21.00 uur) zodat jij ook tijdens de route hier kan genieten van lekker eten en drinken. 

Hoofdstraat 143 | Open in Google Maps >>


Kaldi 

Bij Kaldi maken ze het extra gezellig en kan je terecht voor de lekkerste koffie of thee. 

Paslaan 2 | Open in Google Maps >>


Bakkertje Bol

Zin in een hartige snack? Loop dan zeker even langs bij Bakkertje Bol die tijdens het Royal Light Festival de lekkerste broodjes voor je klaarmaakt! 

Hoofdstraat 117 | Open in Google Maps >>


Mr. Murk en De Pizzabakkers

Mr. Murk en De Pizzabakkers maken er samen een feestje van tijdens het Royal Light Festival! Spiegelbollen, muziek, een buitenbar en lekkere snacks; gezelligheid gegarandeerd! 

Deventerstraat 13 | Open in Google Maps >>

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!