Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

ReShare Store nu officieel geopend

Hoewel de winkel al een tijdje geopend is, was vandaag de officiële opening van de ReShare Store van het Leger des Heils in Apeldoorn! Een gezellige avond met heel veel kleding, hapjes, drankjes en persoonlijk stylingadvies. Wij namen een kijkje!

 


Vintagefans en tweedehands koopjesjagers kunnen hier hun hart ophalen. Aan de Brinklaan 134 vind je namelijk alleen kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen van goede kwaliteit. En wat je hier voor slechts een paar euro kunt kopen is soms verbazingwekkend!

 


Tijdens de opening was Noor van Tiny Temple aanwezig om bezoekers te voorzien van persoonlijk stijladvies. Tiny Temple is een duurzame styling service en een blog waarmee je wordt geïnspireerd om tweedehands kleding en duurzame merken te dragen. Uit haar oogpunt is tweedehands shoppen al lang niet meer suf of oudbollig… Het is een feestje voor de aarde, je portemonnee én je humeur. Want wie wil er nou niet pareltjes scoren voor een prikkie?

 


Heb je wat minder te besteden? Dol op vintage? Of houd je tijdens het shoppen graag het milieu in je achterhoofd? Dan ben je bij de ReShare Store aan ’t juiste adres. Elke woensdag wordt de collectie aangevuld met nieuwe items. Uiteraard kun je er je eigen kleding langsbrengen, deze krijgt hoe dan ook een goede bestemming.

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

Adres: Brinklaan 134


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!