Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Prosecco Night 'Alles is zoals het zou moeten zijn' bij Vue Apeldoorn 

Maandag 3 t/m woensdag 5 augustus 2020 

Deze Prosecco Night bij Vue wordt op 3, 4 en 5 augustus speciaal gehouden om de release van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn te vieren. Beleef deze bijzondere voorvertoning onder het genot van een glas Prosecco en een lekkere cupcake, en maak je kans om leuke prijzen te winnen tijdens de loting in de zaal. Mis deze avond niet!


Over de film 

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.


Meer informatie 

  • Wanneer: Maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus om 20:00 uur 
  • Vooraf een ticket reserveren is noodzakelijk. Vue houdt zich aan de richtlijnen van de RIVM dus met een beperkt aantal mensen in de zaal. 
  • De bar is open in pauze, wel verzoek om met pin te betalen 

Bekijk de trailer

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!