Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Proef en beleef de Veluwe……


Al ruim 7 jaar is Twenty2 gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van Apeldoorn. Een bezoekje aan dit restaurant staat garant voor een avondje genieten en onthaasten, waarbij je de passie van het team voor het culinaire vak tot in de puntjes terugziet.

 

De keukenbrigade heeft een herkenbare, licht eigenwijze en culinaire signatuur met (h)eerlijke producten uit het seizoen en uit de omgeving. De gerechten die je er proeft komen zoveel mogelijk uit de Nederlandse keuken. De uitgebreide wijnkaart van Twenty2 bevat 22 mooie wijnen per glas en is met veel zorg samengesteld.


Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is gebaseerd op de accenten van de Veluwe; een plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen hierin een belangrijke rol, Gerwin, Paula en hun team laten zich leiden door de natuur en halen hier hun inspiratie uit.


De kookstijl van Gerwin bij Twenty2 kan worden omschreven als modern, creatief en verfijnd. Topgastronomie met intense smaakexplosies die duidelijk een goede voorbereiding vergt. De chef gebruikt veel verschillende structuren om het mondgevoel spannend te houden. De presentatie is belangrijk en bloemen, verse kruiden, kleuren en verschillende vormen worden toegevoegd om de gerechten te verfraaien maar uiteraard staat de smaak op de 1e plaats.


Dat je bij dit restaurant geniet op topniveau, is bewezen. Zo is Twenty2 lid van Slowfood Nederland en Euro-Toques, organisaties die staan voor het gebruik van verse, eerlijke, waar mogelijk regioproducten met respect voor de natuur. Daarnaast is het restaurant al 7 jaar in het bezit van de Bib Gourmand van Michelin, een onderscheiding voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!