Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Het Plein van de Stad verkiezing

Breng je stem uit voor het nieuwe Marktplein!

Het Marktplein... één van de belangrijkste pleinen van de Apeldoornse binnenstad. Na 20 jaar intensief gebruik is het plein nu technisch gezien 'op' en is het tijd voor wat nieuws. En jij mag meebeslissen!

 


Vier ontwerpbureaus hebben in opdracht van de gemeente een ontwerp voor het Marktplein gemaakt. Welk ontwerp er gaat winnen en hoe het plein er uit komt te zien, dat is aan de bewoners van Apeldoorn! In december kunnen alle Apeldoorners hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Elke inwoner van Apeldoorn van zes jaar en ouder mag tussen 7 en 17 december stemmen op zijn of haar favoriete ontwerp. Geef jij de voorkeur aan fijne zitplekken op 't plein? Of zie je liever meer groen? Het lot van het Marktplein ligt in jouw handen!

 

Begin december krijgt iedereen via de post een stempas met een stemcode. Met deze code kun je online je stem uitbrengen. Heb je hulp nodig bij het stemmen? Of wil je meer weten over de ontwerpen? Dan ben je vanaf 7 december welkom in het Stembureau bij Nawijn & Polak.

 

Meer lezen over de verkiezing?

 

www.pleinvandestad.nl


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!