Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Overdekt winkelen

Apeldoorn is een populaire winkelstad. Dat is niet voor niets, het centrum kent een groot en veelzijdig winkelaanbod. De Hoofdstraat mag zich al jaren één van de langste winkelstraat van Nederland noemen. Hier vind je de grote ketens maar ook exclusieve boetiekjes en overdekte winkelcentra. Apeldoorn heeft in de binnenstad twee overdekte winkelcentra: de Korenpassage en het overdekte winkelcentrum Oranjerie.

Winkelcentrum Oranjerie

Oranjerie is het overdekte winkelcentrum in het hart van Apeldoorn. In 2017 is er gestart met een grootste transformatie om het winkelcentrum klaar te maken voor de toekomst van het shoppen. Naast de vertrouwde winkels als Zara, New Yorker en The Body Shop, is het aanbod aangevuld met vestigingen van o.a. TK Maxx, MANGO en Bever Outdoor. Op dit moment kun je in de Oranjerie terecht voor:

In Winkelcentrum Oranjerie kun je o.a. terecht voor:

  • De laatste mode voor zowel dames, heren én kids!
  • Heerlijke bakkersproducten, verse lunch én de lekkerste chocolade.
  • Alles voor verzorging en beauty.
  • De nieuwste boeken, cadeaus of gewoon de dagelijkse krant.
  • Professionele oogmeting en de nieuwste monturen.
  • Accessoires en producten voor in huis.
  • Én alles om goed voorbereid op reis te gaan.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe ingang en de passage aan de Mariastraat. Dit gedeelte krijgt twee etages. De andere entree aan de Hoofdstraat in Apeldoorn, werd eind 2018 opgeleverd. Benieuwd geworden naar de transformatie die Oranjerie heeft ondergaan? Lees meer over de verbouwing >>


De Korenpassage

De Korenpassage dient allang niet meer slechts als doorgang tussen de Mariastraat en de Korenstraat. Deze overdekte winkelstraat is ondanks haar formaat een fijne plek waar je voornamelijk typisch Apeldoornse winkels en boetiekjes vindt. En er is voor ieder wat wils: van de prachtige woon- en lifestyleartikelen van Loft tot de mooiste kinderkleding van Apeldoorn van Hedgehog & Deer. Bovendien is de Korenpassage dé ideale plek om bij te komen van het winkelen met een fijne kop koffie of een high tea bij het Apeldoorns Koffiehuys. Kortom: zoek je iets unieks? Dan is de Korenpassage je plek!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!