Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Winkelcentrum Oranjerie viert feest!

De Oranjerie viert feest! Op 5 oktober 2019 bestaan het winkelcentrum maar liefst 25 jaar en dat vieren ze tijdens de Oranjerie Feestweken!

Jubileum

Winkelcentrum Oranjerie viert zaterdag 5 oktober de start van een maand lang feestelijkheden rond haar 25 jarige jubileum. Om 10.30 uur zijn er 50 speciale gasten uitgenodigd die net zoals de Oranjerie in de maand oktober jarig zijn. Om 11.00 uur zal Kaj van der Voort optreden, bekend van B-Brave. Wethouder Sandmann is aanwezig namens de gemeente Apeldoorn.


Verjaardagsfeest

Zaterdag 5 oktober is het exact 25 jaar geleden dat de Oranjerie feestelijk geopend werd. De Apeldoorners hebben het winkelcentrum de afgelopen decennia in hun harten gesloten en het is nu na een grootschalige verbouwing in de afrondende fase weer klaar voor de toekomst. Recent geopende winkels als TK Maxx, MANGO en Bever maar ook winkels die al langere tijd in de Oranjerie gevestigd zijn zoals ZARA, The Body Shop, Bakker Bart, Villa Chocola, HEMA, Boonstra en Holland & Barrett en vele anderen trakteren zaterdag hun klanten met een prijsactie in de winkels. 


Feestweken

De komende weken wordt een gevarieerd feestprogramma aangeboden met o.a. op woensdag 9 oktober een meet & greet met Frozen figuren en op zaterdag 12 oktober een Fashion & Beautydag met gratis haar- en nagelstyling en de finale van de online shopactie op social media met influencer Moderosa. In de herfstvakantie is er de hele week een leuke speuractie voor kinderen. Ook kunnen de kinderen op woensdag 23 oktober echte reptielen ontmoeten i.s.m. WNF Rangers en staat er op zondag 20 oktober een klimwand aan de Mariastraat waar gratis opgeklommen mag worden.


Programma

Zaterdag 5 oktober
Verjaardagsfeest Winkelcentrum Oranjerie 25 jaar met een optreden van Kaj van der Voort

Woensdag 9 oktober
Oranjerie Kids Club samen met Elsa en Olaf

Zaterdag 12 oktober
Fashion & Beautydag met influencer Moderosa

Zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober
Herfstvakantie en de ontdekweek in de Oranjerie

Zondag 20 oktober
Beklim de 8 meter hoge klimwand bij de ingang Mariastraat

Woensdag 23 oktober
Oranjerie Kids Club met het WNF en echte reptielen

Meer informatie >>


 

Meer events


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!