Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Openingsevent gebied Beekstraat

Zaterdag 14 december is het feest in de Beekstraat, Brinklaan en Marktstraat! De ondernemers in dit gebied organiseren met een evenement graag samen met alle Apeldoorners dat de verbouwingen achter de rug zijn. Gratis toegang!

Openingsevent

De verbouwing van het gebied Marktstraat/Beekstraat heeft z’n vruchten afgeworpen, maar de ondernemers in dit gebied hebben ’t wel flink te verduren gehad door overlast van de verbouwing en minder aanloop van mensen. Om te vieren dat de verbouwing achter de rug is, steken de ondernemers in dit gebied de koppen bij elkaar en organiseren samen een leuk openingsevent op zaterdag 14 december.


Feest in de Beekstraat

Zaterdag is het dus feest in de Beekstraat, Brinklaan en de Marktstraat! Gezellige kraampjes met allerlei kerstcadeaus en bijzondere artikelen van de trotse ondernemers in het gebied, er worden goodiebags uitgedeeld, er zijn magische steltlopers en het geheel wordt muzikaal omlijst door DJ Ronan. Het perfecte moment om dit winkelgebied te (her)ontdekken en alvast inkopen te doen voor de feestdagen in een intieme kerstsfeer.

Deelnemende ondernemers: Hangar Clothing, Juwelier Royals, Pokébowl King, Brouwerij Puik, Schoenmakerij Stein, Shoepimp/Shoepirates, Slijterij René, Syrisch Eten, Vogel Lijsten en Kunstuitleen, Van Os Tassen & Koffers, Tutti Frutti, Ariane Inden, Cool Look, Crea-Art, Café de Flierefluiter, Feeën & Feeksen en Gold & Silver Design.


Over de verbouwing

Samen met de Markstraat is de Beekstraat onderdeel van een grote opknapbeurt vanuit de gemeente Apeldoorn. Onlangs werd het gele asfalt vervangen door rode klinkers, zodat de straat meer betrokken wordt bij de rest van het centrum. Bovendien wordt er meer groen zichtbaar in de straat. Dit gebeurt onder andere door op het braakliggende terrein in de straat een zogeheten wadi aan te leggen. Een wadi is een stuk groen waardoor het regenwater in de grond kan zakken.

Van wellness tot kunst tot kleding, sieraden en nog veel meer… Er is voor ieder wat wils. De winkeliers in het gebied hebben zin in de tweede helft van de gezellige decembermaand en nodigen alle Apeldoorners van harte uit om het openingsevent bij te wonen.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!