Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Feestelijke opening van Bever in winkelcentrum Oranjerie

Outdoorzaak Bever – voorheen 22 jaar lang gevestigd aan de Stationsstraat – opent zaterdag 27 juli een nieuwe winkel in de Oranjerie! De outdoorwinkel verwacht een grote opkomst voor de feestelijke opening. Om de winkelopening én het 30-jarig jubileum van Bever in Apeldoorn te vieren, zijn er meerdere spectaculaire acties. Zo kun je € 1.000,- shoptegoed winnen, zijn er diverse topproducten met korting te koop en wordt de hele winkel omgetoverd tot een avonturenbos met leuke activiteiten voor jong en oud.

Opening Bever Rotterdam

De nieuwe winkel

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van bijna 820 m2, een kwart groter dan de locatie aan de Stationsstraat. In de winkel kunnen buitenliefhebbers terecht voor meer dan 300 topmerken. Wie denkt dat Bever er puur is voor kampeerders, fanatieke bergbeklimmers of backpackers komt bedrogen uit. De 12 buitenexperts in de winkel adviseren klanten en helpen hen aan een passende uitrusting voor iedere buitenactiviteit. Van wandelschoenen, rugzakken en kleding tot (reis)boeken en kaarten. Voor jong en oud is er in verschillende prijsklassen van alles te vinden, wat ook direct kan worden uitgeprobeerd in speciale ‘experience-zones’. 


Bijzondere band met Apeldoorn

Rudhi, storemanager van de vestiging: “Voor Bever is de opening extra bijzonder. In 1989 openden we de allereerste winkel in Apeldoorn, bij uitstek de ideale locatie om te wandelen, te fietsen en nog veel meer. Nu, ruim 30 jaar later, verhuizen we naar een nog grotere en mooiere winkel. Een fantastische ruimte waar wij ons ruime buitenassortiment zowel fysiek als online met behulp van de digitale servicepunten presenteren. Net als bij de andere Bever-openingen in Nederland verwacht ik ook bij ons duizenden bezoekers op de feestelijke opening. Ik kijk ernaar uit.” 

Met de opening van Bever Apeldoorn is ook de verbouwing van de nieuwe Oranjerie afgerond. Bever Apeldoorn is geopend van maandag tot en met zondag. Kijk voor het actuele overzicht van de winkelopeningstijden op Bever.nl.


 

Meer uittips

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!