Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Ontdek nieuwe- en verwachte horecahotspots

Er openen regelmatig nieuwe horecagelegenheden in het centrum van Apeldoorn. Ben je benieuwd welke locaties nieuw zijn of binnenkort worden geopend in de stad? 

Ontdek Bistro Meester

Nog maar net geopend en de perfecte aanvulling in 't Proefstraatje! Wat je mag verwachten? Dineren in een fijne, Parijse sfeer, met linnen gedekte tafels, huisgemaakte gerechten en liefdevolle bediening. En natuurlijk geweldige wijn, van klassiekers uit Frankrijk tot wijnen uit Californië. Leuk detail: dagelijks persen ze verse aardappelen en proef je hier dus heerlijke huisgemaakte frites.

Van Kinsbergenstraat 10 | bistromeester.nl


Ontdek Guusje

Er zijn grootste plannen voor het voormalige Flying Tiger pand! Er wordt hier namelijk hard gewerkt aan een gloednieuw restaurant genaamd ‘Guusje’. De eigenaren pakken de verbouwing rigoureus aan en halen details terug van hoe het pand er een eeuw geleden uitzag. Lokale en duurzame producten, een heerlijk terras in de zon op het Raadhuisplein en mooie wijnen van kleine wijnboeren. Klinkt veelbelovend!

Hoofdstraat 104 | guusjeapeldoorn.nl


Ontdek Station Royaal

We kunnen binnenkort weer genieten van een hapje en een drankje op het station in Apeldoorn. In het monumentale stationsgebouw opent binnenkort namelijk een gloednieuwe horecazaak, genaamd Station Royaal. Treinreizigers en anderen kunnen vanaf medio oktober dit jaar neerploffen om iets te eten en te drinken. Er is dan weer reis- en toeristische informatie te krijgen! 

Stationsplein 4


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!