Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

ONLY, maar dan voor mannen

Donderdag 8 juni zal mannenlabel ONLY & SONS – kortweg SONS – de deuren openen aan de Hoofdstraat 89. De winkel bevindt zich direct tegenover de ONLY voor dames. 

SONS is het broertje van het populaire dameslabel ONLY en opent momenteel vestigingen in heel Nederland. Het label richt zicht op de (jonge) man die ervan houdt om er goed gekleed uit te zien zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. De prijs-kwaliteit verhouding is namelijk uitstekend te noemen, met bijvoorbeeld een jeans al vanaf 39,99. SONS biedt trendy styles aan en ook zeker de basics die elke man nodig heeft in zijn kast. Jong of oud, het maakt niet uit – er is voor iedereen wel iets te vinden.

Spectaculaire opening

Tijdens het openingsweekend van donderdag 8 t/m zondag 11 juni geeft SONS Apeldoorn 25% korting op de gehele collectie. Daarnaast zijn er veel openingsaanbiedingen zoals ALLE JEANS voor 29,99 per stuk, 3 T-SHIRTS voor 19,99, en ALLE SHORTS voor 19,99 per stuk. Het perfecte moment om je zomer outfit te scoren dus! Inderdaad, een hele outfit want bij SONS verkopen ze niet alleen broeken en bovenkleding maar ook boxers, sokken  en accessoires  zoals riemen en zonnebrillen. Tijdens het openingsweekend staat er een lekker hapje en drankje klaar en draait er een DJ op vrijdag en zaterdag om de sfeer er extra goed in te brengen! 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!