Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Vergaderplekken in de Apeldoornse binnenstad

Een overzicht van toplocaties in het Apeldoornse stadshart

Vergaderhelden en brainstormtijgers opgelet! Op zoek naar een inspiratievolle vergaderplek, centraal gelegen in het hart van Apeldoorn? Op onderstaande plekken kun je naar hartenlust vergaderen én zijn de faciliteiten dik in orde!

City Lounge

Vergaderen in en om een voormalige bankkluis, omgeven door indrukwekkende kluisdeuren en safeloketten… City Lounge is een bijzondere plek waar je bij uitstek terecht kunt als je een bijzondere of belangrijke vergadering op de planning hebt staan. Je kunt kiezen uit reeks compleet verschillende omgevingen: van intiem tot ‘openlucht’. Na je vergadering kun je ook nog eens kiezen voor een stijlvolle, afsluitende borrel. 

Stationsstraat 297

Lees meer >>


ACEC

In het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur worden diverse tentoonstellingen getoond en activiteiten georganiseerd. Op de begane grond vind je de expositieruimte en het gezellige ACEC Café, in de bovenverdiepingen van het gebouw zijn verschillende culturele en creatieve ondernemingen gevestigd. Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en vergaderingen een uitstekende plek, gezien de vele afgesloten ruimtes in het gebouw. 

Roggestraat 44

Lees meer >>


Boven Martins

Boven Brasserie & wijnbar Martins vind je Boven Martins: een plek die voorheen fungeerde als woonruimte van het monumentale pand dat stamt uit 1900. Bij Boven Martins kun je plaatsnemen in een stijlvolle maar huiselijke sfeer en de ruimte is van alle gemakken voorzien.

Paslaan 5

Lees meer >>


Mansion24

In de basement van de bijzondere beleveniswinkel Mansion24 aan het Leienplein zit een heuse meetingruimte verstopt. Deze studio is een ideale ruimte voor een vergadering met een capaciteit tot 50 personen en is uiteraard voorzien van AV apparatuur. 

Leienplein 5-9 

Lees meer >>


Newday Offices Apeldoorn

Het flexibele en aangename Newday Offices Apeldoorn aan de Roggestraat biedt veel ondernemers een uitkomst. Met een representatieve entree, strak ingerichte werkplekken rondom en een centrale ontmoetingsplek is dit een ontzettend fijne plek om te zijn. Een vergaderzaal boeken? In de Newday Offices app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct.

Roggestraat 111

Lees meer >>


Klein Berlijn

Bij Klein Berlijn snappen ze heel goed dat je ’t liefst wilt vergaderen in een inspirerende, dynamische omgeving. Bij deze bijzondere horecagelegenheid met eigenzinnige uitstraling kun je dan ook zeer geschikt vergaderen: desgewenst met (erg goede) koffie of een heerlijke lunch. Bel gerust even om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn! 

Hoofdstraat 34

Lees meer >>


Theater Orpheus

Theater Orpheus in Apeldoorn is één van de meest inspirerende multifunctionele congreslocaties van Nederland. Een flexibel in te richten toplocatie en een locatie waarin alles mogelijk is. Orpheus helpt je graag in je zoektocht naar de perfecte vergaderplek binnen deze locatie. 

Churchullplein 1

Lees meer >>


Mist er een fantastische locatie in dit rijtje? Stuur ons een mail en we voegen ‘m toe!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!