Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Chainels

Bij Centrummanagement Apeldoorn zijn we ervan overtuigd dat een online platform voor alle business to business communicatie de binnenstad sterker maakt. Chainels is een afgesloten communicatieplatform waarbij binnenstadondernemers eenvoudig en snel met elkaar kunnen communiceren en op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws uit de binnenstad.

Over Chainels

Chainels is voor iedere ondernemer in de binnenstad te gebruiken op alle mobiele apparaten. Zo kunt u als ondernemer zelf kiezen wanneer u geïnformeerd wilt worden over alles in en om de binnenstad. De meerderheid van de ondernemers in de binnenstad is aangesloten en actief op dit platform net als Bedrijvenkring Apeldoorn, Apeldoorn Marketing, Toeristisch Platform Apeldoorn en de Oranjerie.

Chainels wordt mogelijk gemaakt door Centrummanagement Apeldoorn en gemeente Apeldoorn. Op dagelijkse basis wordt u voorzien van nieuws, bijeenkomsten, werkzaamheden, feiten en cijfers over het consumentengedrag en antwoorden op de belangrijkste vragen voor u als ondernemer.

Meld u hier aan voor een account op de community Apeldoorn Binnenstad >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!