Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Okay Fashion & Jeans opent een winkel in Oranjerie

Nieuws uit de Oranjerie! Kledingketen Okay Fashion & Jeans neemt binnenkort intrek in het winkelcentrum. Deze winkel op het gebied van mode en jeans zal drie units van totaal 321 m2 gaan betrekken. De jeansketen heeft inmiddels 31 filialen in Nederland en daar komt binnenkort Apeldoorn bij. Okay Fashion & Jeans zal vanaf medio april dit jaar te vinden zijn in de passage aan de Mariastraat zijde.

 

Over Okay Fashion & Jeans

Okay Fashion & Jeans verkoopt dames- en herenmode in het middensegment en is dé winkel op jeansgebied. De keten verkoopt naar eigen zeggen kleding voor de stoere, modebewuste man en vrouw. De items die in de winkel hangen zijn vernieuwend, wisselend en voornamelijk aantrekkelijk geprijsd. De collecties bestaan onder andere uit bekende merken als Vero Moda, Jack&Jones, Only & Sons, Twinlife, Cars en Petrol.


Winkelcentrum Oranjerie

Het pas gerenoveerde winkelcentrum is gelegen in het hart van Apeldoorn en heeft een winkeloppervlak van 20.000 vierkante meter en biedt plaats aan 42 winkel- en horeca units. Het onlangs geopende filiaal van BackWERK en flagshipstores van o.a. MANGO, Bever en TK Maxx zijn inmiddels de grote trekkers. 

Meer informatie

www.winkelcentrumoranjerie.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!