Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Een nieuwe Xenos is geopend in het centrum!

Vandaag was het zover! Een fonkelnieuwe Xenos opende de deuren van een nieuw onderkomen aan de Mariastraat 28. De eerste klanten waren er vroeg bij en stonden klaar om de opening mee te kunnen vieren. Ook wij gingen even buurten bij de opening!

 


Nieuwe uitstraling

Na het doorknippen van het lintje konden de allereerste bezoekers binnenstappen om de nieuwe winkel van Xenos te bewonderem inspiratie op te doen en te profiteren van speciale openingsaanbiedingen. En hoewel de winkel een compleet nieuwe look heeft gekregen, is het fijne, herkenbare assortiment gebleven. 

 


Tijdens de opening lanceerde Xenos tegelijkertijd haar vernieuwde winkelformule. De nieuwe Xenos is een overzichtelijke, frisse winkel waarin je als klant door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast wordt door leuke producten om het thuis gezellig te maken. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij heb je de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkel. Handig!

 


De reacties van de eerste bezoekers van het nieuwe filiaal zijn ontzettend enthousiast. Vorig jaar maakte de winkel van Xenos in de Deventerstraat plaats voor een nieuw filiaal van CASA. En hoewel we ontzettend blij zijn met de prachtige store van CASA, zijn we ook héél enthousiast over het feit dat Xenos weer terug is in de Apeldoornse binnenstad!

 


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!