Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuwe hotspot in het centrum: N'ice Cafe

Afgelopen maandag opende een nieuw café de deuren in de binnenstad van Apeldoorn. En niet zo maar één! N'ice Cafe is een ontzettend schattig café met mierzoet interieur waar je terecht kunt voor koffie, ijs en meer. Wij gingen natuurlijk even langs om een kijkje te nemen. 

Pink paradise

Voor mensen die niet vies van een flinke dosis roze is dit een must! Met roze fluwelen stoelen en banken, prachtige bloemen op de muur en Instagram-waardige hoekjes is N'ice Cafe een ware hotspot te noemen. Perihan Albayrak en Nuray Inal zijn de eigenaresses van het nieuwe N'ice Cafe. Zij zijn al jaren vriendinnen en zagen 't wel zitten om iets nieuws te openen. De twee dames hebben het gehele interieur zelf bedacht en ingericht, zo vertellen ze trots. 


Een menukaart voor de zoetekouw

Naast de looks heeft N'ice Cafe aan de Hoofdstraat 153 ook een keur aan lekkernijen op de kaart staan, zoals taartjes, ijs, bonbons en milkshakes met bijzondere smaken. Het ijs wordt geleverd door IJssalon Van Swoll in de Asselsestraat. Daarnaast kun je er ook terecht voor künefe (een Turks dessert), koekjes en héle lekkere Baklava van de Amsterdamse lekkernijenspecialist Şerifoğlu. 


N'ice Cafe

Hoofdstraat 153

www.nicecafe.nl

T. 06 41 10 24 00

E. nicecafe.nl@gmail.com

N'ice Cafe is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!