Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

H&M APELDOORN IS EERSTE WINKEL IN NEDERLAND MET HET NIEUWSTE INTERIEUR

De langverwachte opening is donderdag 21 juni


De H&M-vestiging aan de Hoofdstraat in Apeldoorn opent donderdag 21 juni om 10:00 haar deuren. Voor H&M wordt dit een bijzondere opening: deze H&M is gebouwd met - als eerste van Nederland - het nieuwe interieur. Xandra Fuchs, store development manager bij H&M: “Het interieur, de vloeren en de verschillende vormen van verlichting stralen kwaliteit uit.”
 

Dat het om een bijzondere winkel gaat blijkt allereerst uit de prachtige gevel aan de voorkant van het pand. Wanneer je de winkel, bestaande uit 3 verdiepingen, binnenkomt valt gelijk het prachtige interieur je op. Er zijn voor deze winkel nieuwe kastenwanden gebruikt en vernieuwde room dividers, hiermee zijn er verschillende sferen in de winkel gecreëerd. Ook maakt de hele winkel gebruik van Led-verlichting, boven de roltrappen zijn daglicht elementen terug te vinden waardoor het een frisse uitstraling heeft.

Fashionparadijs

De nieuwe winkel biedt een ruim assortiment onder één dak. Nieuw in deze H&M-winkel is de complete herenafdeling. Naast de heren is ook de volledige damescollectie waaronder nu ook H&M Mama, Divided, H&M’s jongerencollectie, en de kids-collectie terug te vinden. Hiermee wordt de H&M-winkel in Apeldoorn – met een winkelvloer van 2289 m² - het fashionparadijs voor iedere klant.


Perfecte winkelbeleving

”De plafondhoogte zorgt voor de perfecte winkelbeleving. Het interieur, de vloeren en alle verschillende vormen van verlichting stralen kwaliteit uit. Dit alles vormt een perfecte basis voor de presentatie van onze collecties”, zegt Xandra Fuchs, store development manager H&M.


Volop openingsacties op 21 juni a.s. 

De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 21 juni om 10:00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. H&M Club-members krijgen nog eens 15% korting op een item naar keuze. Verder zijn er tijdens deze dag verschillende openingsactiviteiten.


Laat fashion geen vuilnis worden

H&M biedt mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m 24 juni dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!