Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Restaurant Guusje is geopend in de binnenstad

We konden de ingrijpende verbouwing van Guusje maandenlang op de voet volgen via Instagram, maar nu is de gloednieuwe zaak daadwerkelijk geopend voor publiek! In het pand waar voorheen winkelketen Flying Tiger gevestigd was, kan je sinds maandag 15 november terecht bij het fonkelnieuwe restaurant Guusje. Wij mochten even gluren tijdens het proefdraaien en het eindresultaat is verbluffend mooi.

 

Nieuwe look

Het pand is de afgelopen maanden volledig gestript en inmiddels onherkenbaar. Bij de verbouwing is geprobeerd om terug te halen hoe het pand in het jaar 1911 was, en dat is zonder meer gelukt. Leuk detail: tijdens de verbouwing stuitten ze op allerlei oude details en voorwerpen van vroeger. Dat hebben ze gedeeld op hun Instagram- en Facebookpagina.

Een kleine sfeerimpressie? Achter de bar zitten torenhoge apothekerskasten in de muur verwerkt, middenin het pand steelt een grote, mintgroene trap de show en achterin de benedenverdieping kun je plaatsnemen in gezellige zitjes. Vanaf de bovenverdieping heb je een prachtig overzicht over het Raadhuisplein en een stukje van de Hoofdstraat.


Op de menukaart

Je kan bij Guusje eten vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ze proberen hier zoveel mogelijk lokale en duurzame producten te gebruiken. Op de menukaart staat allerlei lekkers: van lekkere ontbijtjes tot een borrelplank vol vishapjes vergezeld met bijpassende wijnen en van een driegangendiner tot gewoon een kop koffie. Benieuwd naar de complete menukaart? Bekijk ‘m hier.


Openingstijden

Sinds maandag 15 november 12.00 uur is deze gloednieuwe hotspot officieel geopend voor publiek; reserveren kan via de website. Guusje is dagelijks geopend van 9.00 tot 20.00 uur. Je vindt Guusje aan de Hoofdstraat 104 in de Apeldoornse binnenstad.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!