Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuw in de binnenstad! Pokébowlrestaurant Poké Poké

Apeldoornse foodies opgelet! Maandag 15 juni opende het nieuwe Poké Poké de deuren in – hoe toepasselijk - ’t Proefstraatje van Apeldoorn. En geloof ons maar als we zeggen dat je de pokébowls van deze nieuwe toko écht wilt proeven.

Poké Poké

Met een fris, strak en wit-groen interieur voelt het als een verfrissing wanneer je binnenstapt. Op de kaart staan voornamelijk pokébowls maar ook varianten van uramaki, nigiri, sashimi en warme bijgerechten als gyoza en loempia’s. Wat betreft de pokébowls kun je kiezen uit een viertal signature pokébowls of stel je gemakkelijk in vijf stappen je eigen bowl samen. Geen fan van vis of kip? Een vegetarische (of zelfs vegan) bowl is geen probleem – ga dan voor de zoete aardappel als proteïne! Zoek een plekje binnen of in de zon op het terras.

Bij broers Mohamed en Ahmed Faiq zit ondernemen in het bloed. Het naastgelegen loungecafé Cloud9 is ook eigendom van de mannen. Samen willen ze het Apeldoorns publiek voorzien van gezonde maaltijden die lekker én gezond zijn. Overigens kun je je kom vol lekkers ter plekke oppeuzelen of - to go – meenemen naar huis, het park of een andere fijne plek. In de toekomst willen ze ook gerechten gaan bezorgen, maar dat is voor nu nog niet aan de orde. 


Poké wat?

Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waarin verse vis in blokjes en knapperige groenten centraal staan. Je kunt je bowl met rijst zelf samenstellen zoals jij lekker vindt. Zo kies je uit vis, kip of vegan en maak je jouw creatie af met je lievelingsgroenten en -dressing. Of je kiest een vooraf samengestelde pokébowl van de kaart, lekker makkelijk.


Poké Poké
Van Kinsbergenstraat 11
7311 BL Apeldoorn
Tel. 055 737 0034

Openingstijden
Maandag 14.00 – 22.00 uur
Dinsdag 14.00 – 22.00 uur
Woensdag 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 14.00 – 22.00 uur
Vrijdag 14.00 – 22.00 uur
Zaterdag 14.00 – 22.00 uur
Zondag 14.00 – 22.00 uur


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!