Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuw: Lunchroom Evi's

Met het vertrek van het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166, kwam een einde aan een Apeldoorns begrip. In het voormalige onderkomen van het 'cafeetje' is sinds vandaag echter een nieuwe lunchroom geopend! Evi's is het oogappeltje van de 24-jarige Floor Huisman. Wij namen een kijkje!

Evi's

Nog geen twee maanden terug was de 'grand finale' van het Cafeetje van Marja. Vandaag, maandag 5 augustus, opende om 10.00 uur voor het eerst de deuren van het nieuwe Evi's. De Apeldoornse Floor Huisman is eigenaresse van deze gloednieuwe stek. Op maandag 1 juli kreeg ze de sleutel van het pand en naar eigen zeggen kreeg ze gedurende de klusperiode ontzettend veel hulp van familieleden en vrienden. 

Bij Evi's kun je dus vanaf vandaag terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie, wat fris, bier of een goed glas wijn. Bij binnenkomst lijkt het pand vele malen groter dan voorheen. Qua interieur is de boel flink op de schop gegaan. Evi's oogt rustig en fris met trendy details en een vleugje klassiek. In ieder geval totaal niet te vergelijken met hoe het pand er voorheen uitzag!


Op de menukaart

Op de kaart vind je een bonte verzameling van kleine broodjes, wrapjes, mini-salades, taartjes en overige (warme en koude) hapjes. Een mini broodje brie met walnoot, oude kaas met truffelmayo of een wrapje met carpaccio.. You name it! Het concept is als volgt: je kiest meerdere gerechtjes van de kaart, die vervolgens op één plank geserveerd worden. Zo stel je als het ware je eigen proeverij samen van verschillende kleine hapjes. Zo leuk! Overigens kun je er ook gewoon een kopje koffie, wat fris, biertje of wijntje komen drinken. 


En zo ziet Evi's eruit

Benieuwd geworden naar Apeldoorns nieuwste lunchspot? Bekijk hier een impressie!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!