Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuw in de binnenstad: Evviva Wijnbar

Wijnliefhebber in hart en nieren? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je! Sinds kort is een gloednieuwe wijnbar in de Van Kinsbergenstraat (aka 't Proefstraatje) geopend. Wij namen een kijkje.


De lente is begonnen en dat betekent dat we stiekem steeds meer zin krijgen in een lekker glas wijn. En dan het liefst op het terras én in de zon. De komst van deze gloednieuwe wijnbar in hartje binnenstad komt dan ook als geroepen!


Evviva Wijnbar

Evviva is Italiaans en betekent "hij leve" of "proost". En proosten kun je zeker bij het nieuwe Evviva Wijnbar! Met 30 open wijnen, 58 wijn per fles en verschillende wijnen uit divese landen/streken staat er vast iets op de kaart wat aansluit op waar jij zin in hebt. Witte wijn, rood, rosé, mousserend én port... Voor een passend advies ben je bij eigenaresse Marlouk Nijman in ieder geval aan 't juist adres.

Geen grote fan van wijn maar wil je wel graag aanschuiven bij de rest? Ook voor een biertje, koffie, thee of wat fris zit je hier op de goede plek.


Borrelplanken

Een beetje bodem is wel gewenst bij al die lekkere wijnen. Bij Evviva Wijnbar kun je dan ook terecht voor heerlijke borrelplanken. Zo kun je er lunch-, borrel-, charcuterie- en kaasplanken bestellen. 


Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 23.00 uur
Woensdag: 12.00 - 23.00 uur
Donderdag: 12.00 - 23.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 23.00 uur
Zondag: 12.00 - 23.00 uur
 

Evviva Wijnbar

Van Kinsbergenstraat 10

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!