Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuw! Bistro Meester in de Van Kinsbergenstraat

Hotspot alert! Op woensdag 18 augustus opende de gloednieuwe Bistro Meester de deuren in de Van Kinsbergenstraat. Wij namen een kijkje.

Parijse sferen

Bistro Meester is de perfecte aanvulling in 't Proefstraatje! Wat je mag verwachten? Dineren in een fijne, Parijse sfeer, met linnen gedekte tafels, huisgemaakte gerechten en liefdevolle bediening. En natuurlijk geweldige wijn, van klassiekers uit Frankrijk tot wijnen uit Californië. Leuk detail: dagelijks persen ze verse aardappelen en proef je hier dus heerlijke huisgemaakte frites. 


Op de menukaart

Bij Bistro Meester kun je aanschuiven voor een uitgebreid driegangendiner met bijpassende wijnen, maar ook voor alleen een hoofdgerecht en een koud drankje, aan een kleine tafel of aan de bar. De menukaart staat vol mooie gerechten, maar is niet té uitgebreid. Fijn! Voor zowel de vis- en vleesliefhebbers als de vegetariërs staat er lekkers op de kaart.

Als voorgerecht kun je o.a. gaan voor de steak tartare, charcuterie, pomme de terre of carpaccio; tussen de hoofdgerechten staan gerechten als etrecote, tournedos, dorade, vegetarische risotto en de 'Burgermeester'. Tussen de nagerechten prijken onder andere een kaasplankje met kazen van Het Kaaslokaal, chocolademousse en natuurlijk crème brulée. Het personeel adviseert je ook graag over een bijpassende wijn bij je gerecht! Bekijk de volledige menukaart.


Openingstijden & reserveren

Bistro Meester
Van Kinsbergenstraat 10
7311 BM Apeldoorn

Een tafel reserveren >>

Instagram >>

Openingstijden

  • Maandag & dinsdag gesloten
  • Woensdag 17:00 uur
  • Donderdag 17:00 uur
  • Vrijdag 17:00 uur
  • Zaterdag 17:00 uur
  • Zondag 17:00 uur

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!