Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nationale Museumweek bij CODA

De Nationale Museumweek vindt dit jaar plaats van 3 t/m 9 april 2017. Ook CODA is deelnemer, waardoor je deze week leuke extra's kan verwachten. Het thema van de Museumweek is ‘Ons echte goud’. 

50% korting op je toegangsbewijs

CODA viert van 3 t/m 9 april de Museumweek met maar liefst vier verschillende tentoonstellingen en een activiteitenprogramma voor jong en oud. CODA heeft met haar museum, archief én bibliotheek natuurlijk prachtige juwelen in handen. Tijdens de Museumweek ontdek je de schatkist die CODA heet. Je krijgt 50% korting op de toegangsprijs. 

Meer extra's

Ben je in het bezit van een Museumkaart of CODA pas? Dan krijg je gratis een kleine lekkernij bij een kopje koffie. In de winkel kun je deze week met 10% korting prachtige cadeautjes, tassen, sieraden en hebbedingetjes kopen (boeken uitgezonderd). Bekijk het activiteitenprogramma.

Museumweek pronkstuk

De ADO speelgoed collectie is het museumweek pronkstuk van CODA in 2017. De ADO collectie van CODA legt een prachtige verbinding tussen twintigste-eeuws modern design, De Stijl én een interessant hoofdstuk in de geschiedenis van Apeldoorn. Lees meer over de ADO-collectie.

Rondleidingen

Op 8 en 9 april loop je mee met verschillende rondleidingen door de tentoonstellingen in CODA Museum. Ontdek samen met een ervaren rondleider de mooiste werken in Lilith - Under my skin, Michel Szulc Krzyzanowski - Sequenties, Lucy Sarneel - Private Territory in Public, Met passie verzameld, met liefde geschonken, De Stijl – bloemlezing uit de vaste collectie en Waanzinnige Sier. 

Ook het Apeldoornse goud is vertegenwoordigd: Donderdag 7 april word je rondgeleid langs de Historische Paviljoens op de eerste verdieping in CODA Centrale Bibliotheek en vanaf 8 april is op deze verdieping een paviljoen ingericht rond de wijk ‘De Naald’. Deze wijk staat tot en met oktober centraal in de Atlas van Apeldoorn. Uiteraard staan verder ook verschillende workshops voor het hele gezin op het programma. Bekijk alle activiteiten in de kalender.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!