Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nacho's van Het Stadscafé in landelijke top 10

Wie regelmatig bij Het Stadscafé komt, kan niet om hun beroemde loaded nacho's heen. Santa Maria speurde stad en land af om de allerbeste nacho's van Nederland te vinden. Na een spannende zoektocht is de langelijke top 10 bekend. En je raadt het al: daar staan de nacho's van Het Stadscafé tussen! 

Nacho-nale roem

De nacho's van Het Stadscafé eindigde op plek nummer 5. Er werden in totaal 80 nacho's van zaken door het hele land genomineerd. “Helaas konden we niet alle 80 gerechten proeven. Daarom is er – op basis van originaliteit en presentatie – een voorselectie gemaakt van 40 horecazaken”, lezen we op de website van Santa Maria. “Bij deze zaken heeft een ‘mystery visit’ plaatsgevonden en is het nachogerecht beoordeeld op smaak, originaliteit en presentatie. De gemiddelde eindscore bepaalt de positie in de totale lijst.”

De nachogerechten die in de top 10 zijn geeindigd, hebben een zogeheten ": De Beste Nacho’s van Nederland’-pakket met POS-materialen zoals stickers, tafelkaartjes en een poster gewonnen. En natuurlijk nacho-nale roem!


Proeven

Helaas is Het Stadscafé wegens de aangescherpte coronamaatregelen gesloten. Maar om alle nacho-fans in de omgeving tegemoet te komen, heeft Het Stadscafé twee van zijn koks uitgeleend aan Het Nieuws van Apeldoorn zodat je komend weekend kan genieten van een van de beste Nacho’s van Nederland! Bestellen kan van donderdag t/m zondag. 

Daarbij heb je de keuze tussen loaded nacho's met pulled chicken of de classic (vega) variant. Uiteraard met zure room en huisgemaakte guacamole. Zelf nog even afbakken in de oven voor die knapperige nacho-chips en lekkere gesmolten kaas. Bestel ze bijvoorbeeld samen met de borrelplank van Firma van Veldhuizen of een lekkere salade van Het Nieuws, zo heb je twee toppers in één bestelling!

Bekijk het complete menu van Het Nieuws van Apeldoorn >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!