Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Lepeltje Lepeltje Festival

Vrijdag 8 t/m zondag 10 mei | Beekpark

Het populaire foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt ook in 2020 weer neer in Apeldoorn. Een prachtig groen stadspark, livemuziek, kwaliteitseten, een mooie-dingen-markt en een rijk gevuld programma voor kinderen: dat zijn de bouwstenen van Lepeltje Lepeltje. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 mei wordt het Beekpark een bourgondisch samenkomen voor jong en oud! De toegang is zoals altijd helemaal gratis.

Meedoen?

Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde. Geef je op via onderstaande link.

www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn


Foodprogramma

Vanuit de foodtrucks proef je van versbereide, ambachtelijke maaltijden waarvan het water je vrijwel direct in de mond loopt. Welke masterchefs en -keukens er naar Apeldoorn komen tijdens Lepeltje Lepeltje 2020? Dat hoor je snel van ons!


Betalen voor je beker


Wanneer je je eerste drankje bestelt op Lepeltje Lepeltje, betaal je eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijk, plastic Lepeltje Lepeltje beker. Deze beker gebruik je gedurende het foodfestival en kun je overal laten vullen. Met de aanschaf van deze beker steun je de voedselbank én zorg je ervoor dat er niet tienduizenden plastic bekers regelrechts de prullebank in gaan.
 


Muziekprogramma

Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten wordt het Beekpark drie dagen lang gevuld met smaakvolle muziek. Bands zetten je in vuur en vlam en DJ's voeren de boventoon terwijl jij in het lentezonnetje geniet van de fijne sfeer. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.


Kidsprogramma

De kleintjes kunnen hun hart ophalen aan het uitgebreide kidsprogramma op de zaterdag en zondag. Het kidsprogramma vind je hier zodra het bekend is gemaakt!


Snuffelen en struinen

Tijdens Lepeltje Lepeltje kun je op de zaterdag en zondag struinen en snuffelen op zoek naar fijne vondsten. Scoor een retro meubel, handgemaakte sieraden, ambachtelijke streekproducten en meer! Welke standjes je mag verwachten, maakt de organisatie in de komende weken bekend. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!