Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Lepeltje Lepeltje Festival 

Vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2019 - Beekpark


Het populaire foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt ook in 2019 weer neer in Apeldoorn. Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten, een mooie-dingen-markt en een rijk gevuld programma voor kinderen: dat zijn de bouwstenen van Lepeltje Lepeltje. Van vrijdag 17 t/m zondag 19 mei wordt het Beekpark een bourgondisch samenkomen voor jong en oud! De toegang is zoals altijd helemaal gratis.

 


Het foodprogramma
 

Vanuit de foodtrucks proef je van versbereide, ambachtelijke maaltijden waarvan het water je vrijwel direct in de mond loopt. Bekijk hieronder welke masterchefs en -keukens naar Apeldoorn komen tijdens Lepeltje Lepeltje 2019!

 

Vuurproeven
Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.
 
Marktslagers
De Marktslager neemt afstand van de weekmarkt om het park te verblijden met een ware vlees extase. Hier vliegen de hakbijlen over je hoofd, draaien varkens rond het spit en brengen een SPEKtakel van jewelste.

 
De Pieper Mobiel
Bij deze pieper op wielen proef je patatten van een hoger niveau. Je puntzak wordt afgesausd met huisgemaakte smaken. Ga lekker op het gele goud!
 
Pannekoekenhuys Den Potsenmaeker
De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

 
Mister Ti's Seafood
Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

 
Monsieur Saucisson
Bij je drankje hoort een plankje. Met meer dan 30 worsten is Monsieur Saucisson de hotspot voor de professionele borrelaar.

Shakes on Wheels
Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.
 
Koffieshop August
FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

 
Belicio ijskarren
Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

 
BUSKRUID
Buskruid brengt een smaakexplosie naar Lepeltje Lepeltje! Bij de oude brandweerbus draait het om écht eten, volledig vegetarisch! Denk aan verse ingrediënten, zonder gekke toevoegingen of smaakmakers. Huisgemaakte en voedzame gerechten, daar is geen kruid tegen opgewassen.

 
Sate van NAN
Saté op een stokje of broodje, kroepoekje erbij en je hebt de ideale maaltijd. Deze Apeldoornse keuken brengt de klassieker als nooit te voren.

SMUL delicatessen, kaas, maaltijden
De Knul van SMUL brengt de lekkerheden uit de delicatessenwinkel SMUL naar Lepeltje Lepeltje. De mediterraanse gerechten doen je vergeten dat je in Apeldoorn bent. Waan je aan de Middellandse Zee met risotto bitterballen, oude kaas en knoflook of een puntzak vol pastasalade.

EXOTIQO

Bij Exotiqo proef je de wereld op een wrap! De quasedillas nemen je mee naar Mexico, Griekenland of Korea. Chill hem in de truck terwijl goed gaat op deze gegrillde godelijkheid.

 

 


Betalen voor je beker

 

Wanneer je je eerste drankje bestelt op Lepeltje Lepeltje, betaal je eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijk, plastic Lepeltje Lepeltje beker. Deze beker gebruik je gedurende het foodfestival en kun je overal laten vullen. Met de aanschaf van deze beker steun je de voedselbank én zorg je ervoor dat er niet tienduizenden plastic bekers regelrechts de prullebank in gaan.
 


Lepeltje Lepeltje Festival 2019

Muziekprogramma

Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten wordt het Beekpark drie dagen lang gevuld met smaakvolle muziek. Bands zetten je in vuur en vlam en DJ's voeren de boventoon terwijl jij in het lentezonnetje geniet van de fijne sfeer. 

 

Vrijdag

Magabe137
The Mental Revolution
Shadowplay
Gnoe
Olaf Putker

 

Zaterdag

Roof Garden
Bonnefooi
Morado
Sabien Bouw
De Nachtadvocaat

 

Zondag

Felix Valentijn B2B Mark van Ernst
Snow Coats
Gearloose
Mono
Jah Siep Jah

 

Kidsprogramma

De kleintjes kunnen hun hart ophalen aan het uitgebreide kidsprogramma op zaterdag en zondag. Zo kunnen ze zelf limonade of appelmoes maken, meedoen met een les kinderyoga, naar diverse theatervoorstellingen, knutselen, spelen met modder en water en zich laten schminken. Meer informatie >>

 

Snuffelen en struinen

Tijdens Lepeltje Lepeltje kun je op de zaterdag en zondag struinen en snuffelen op zoek naar fijne vondsten. Scoor een retro meubel, handgemaakte sieraden, ambachtelijke streekproducten en meer! Meer informatie >>

 

Openingstijden

Vrijdag 17 mei: 14:00 - 00:00 uur
Zaterdag 18 mei: 12:00 - 01:00 uur
Zondag 19 mei: 12:00 - 22:00 uur

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!